Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Ads-on megnéztem mi...

Google Ads-on megnéztem mi történik a vágjunk bele rész után, ugye nem vagyok köteles kitölteni az ürlapot? (vagy bármit tenni tovább többi a hsz-be)

Figyelt kérdés
Gondoltam megnézem mi ez , anno facebookon is megnéztem. Amiért kérdem kijött ugye az első kampány létrehozása és 1 ilyen promócio "Költsön el 120 000,00 Ft összeget, és 120 000,00 Ft összeget kap” ajánlata van függőben. Fejezze be a regisztrációt, hogy igénybe vehesse az ajánlatot. Az Általános Szerződési Feltételek megtekintése" , . Ettől ugye nekem még semmi kötelezettségem nincs, hogy kiváncsiságból , megnéztem, mi ez a reklámozósdi? köszönöm szépen. (Tudom lehet amatőr kérdés de tisztelettel kérdeztem, a leszólást kioktatást léccy mellözzük)
okt. 25. 17:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Hogy egyértelmü legyen a facebookon anno a saját hirdetési rendszerüket néztem meg természetesen. (de ott is csak a belépő ürlapot stb)
okt. 25. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem véglegesíted, nem köteleznek semmire. Mivel a hirdetés fizetős, addig nem is él az egész, míg előre ki nem fizetted. Bármelyik lépésnél félbehagyhatod, ez nem jár kötelezettséggel. Eleve hogy képzeled el, hogy köteleznének egy űrlap kitöltésére, ha te nem akarod? Megkeresnek ügynökök, házhoz mennek és odaszorítják a kezed az egérre és billentyűzetre, hogy ezt most azonnal kitöltöd?

A neten ez minden esetben igaz lesz: addig nem él egy fizetős szolgáltatás, míg előre ki nem fizetted, be nem pipáltad a felhasználási feltételek és ÁSZF elfogadását, és véglegesíted az elkezdett műveletet. Egy kitöltetlen űrlapból képtelenség bárminek is történnie már csak azért is, mert a hiányos űrlap nem küldhető be. Ha valamire úgy kell jelentkezni hogy beadsz egy kérelmet, akkor a kérelem be nem küldése nem tud elindítani semmit.

Nem kell kétségbe esni vagy rettegni egy félrekattintás miatt, mert jóval több dolog kell ahhoz, hogy kötelezzenek bármire, mint hogy kattintasz kettőt és már jön is a számla.

okt. 25. 17:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi , kétségbe azért nem estem, hisz irtam a facebook hirdetési felületét is megnéztem pár éve, hogy mi az, milyen profil, csak monfom nem e a google más... illetve nem tudtam, hogy a 120 ezres ajánlat az "kötelező e", ettől paráztam be kicsit , de közbe megnéztem irja az ADS oldalán, hogy aktiválni kell érvényes fizetési profil stb. (ezt a kérdés ki irása után láttam), és igen a facebook se küldött rám embereket. :)
okt. 25. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!