Olyan konkrét problémám lenne, hogy a google chrome böngésző nem nyitja meg a telefonomon a waterpolo.hu oldalon az adatbank menüponton belül, a bajnokságok menüpontot. Mi lehet a probléma, valakinek van ötlete?
Figyelt kérdés
Amint belépek a bajnokságok menüpontba tölt néhány másodpercig majd ezután a kapcsolat/elérhetőségek kék háttérrel marad csak. Próbáltam másik böngészőkkel is megnyitni, ugyanez a probléma. Viszont másik telefonról sikerül megnyitni normálisan. Már mindent próbáltam fogalmam sincs mi lehet a gond.márc. 5. 20:09
1/3 anonim 

válasza:

Töröld az ezen weboldalhoz tartozó sütiket.
A képeken ahogy mutatja, pont úgy kell: [link]
2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, így se működik. Igazából mindent próbáltam amit találtam hogy ilyen esetekben probléma lehet. Azért írtam ki mert ötletem sincs már.
márc. 6. 21:24
3/3 A kérdező kommentje:
Akárhány böngészőn próbáltam az én telefonom mindegyiken ezt csinálja. Pár hete még rendben volt. Másik telefonról tökéletesen működik az oldal. Nem tudom ez milyen beállítás miatt lehet, főleg hogy semmit nem állítottam át.
márc. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!