Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ticombo.com/hu mennyire...

Ticombo.com/hu mennyire megbízható ez az oldal? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2025. ápr. 20. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Vannak "felhasználási feltételei":

[link]

"adatvédelmi irányelvei":

[link]

kapcsolati oldala:

[link]

ahol meg van adva a cég neve - Ticombo GmbH - ez leellenőrizhető a német cégjegyzék oldalán:

[link]

a svájci leányvállalata az Obwaldeni kanton cégjegyzékében:

[link]

létező, leinformálható cégek.

Fenn vannak a Facebookon sok követővel:

[link]

a Linkedinen:

[link]

a Trustpiloton:

[link]

és a Google-ban is:

[link]

2025. ápr. 20. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Most hogy megszűnik a Telekom sok városba a Vidanet az milyen szolgáltató akinek van velük tapasztalata?

Nekem Telekom van közel 10 éve semmi gondom nem volt velük de Vidanet ügyfél soha nem voltam még

Egy torrent programot szeretnék letölteni (qubittorrent), ami tapasztalatból megbízható, de új gépemen még a telepítő fájlt se engedi letölteni, mert...

A tűzfal kikapcsolásával már próbálkoztam de nem müködött, illetve ha nagy néha valamiért át is pattan és telepítem utána azonnal elkülöníti a programot és nem tudom használni. (érdekes, hogy 20 próbálkozásból egyszer valamiért nem nézi vírusnak letöltéskor)

Megbízható email (pop3/smtp) és tárhely szolgáltató? Személyes jó tapasztalat alapján...

UPC ügyfél voltam, megvette a Vodafone, majd abbahagyták az SMTP szolgáltatást. Emiatt kellett a domain szolgáltatás mellé email szolgáltatást is vennem, hogy legyen smtp kiszolgálóm. De elégedetlen vagyok a jelenlegi szolgáltatómmal. Valamint a cégközlönyben látom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!