Ha letiltok valakit a Facebookon látja-e az ingatlanos csoportokban a bejegyzéseim?
Kellemetlen korábbi helyzet miatt nem szeretném.
Ilyenkor a bejegyzésem és a benne lévő képeket sem látja vagy csak a nevem, hogy én tettem közzé?
A képekről úgyis rögtön felismerné.

Köszi!
Én is így tartom reálisnak DE:
www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ke..
Ezt nem én írtam ki, csak hasonlít az enyémhez.
És most akkor vajon hogy is működik?
Ez a gondom, hogy nem akarok így járni.

Itt a hivatalos súgó:
"Ha letiltasz egy profilt vagy egy oldalt, bizonyos műveletek korlátozásra kerülnek, például az idővonalon, a bejegyzésekben, a hozzászólásokban vagy az üzenetekben való interakció. Ez nem érinti azokat az alkalmazásokat, játékokat vagy csoportokat, amelyekben mindketten részt vesztek. [...]
Fontos tudni, hogy valakinek a letiltása nem feltétlenül akadályoz meg minden kommunikációt és interakciót az illetővel (például alkalmazásokban vagy csoportokban)."
Majd ebben:
"Csoportok: A profil, amelyet letiltasz, nem tud csoportba felvenni téged, de láthatsz olyan csoportokat, amelyeket a letiltott profil hozott létre, illetve amelyeknek tagja."

Súgóban én is ezt olvastam, viszont:
Elmúlt évek során számos csoportnak lettem tagja és amikor számomra zavaró embereket letiltottam (15 percenkénti önreklámozás, kommentekben kötekedés/direkt félreértelmezés, irreleváns hozzászólások), onnantól kezdve az adott illetőket soha többet nem láttam.
Szóval nem tudom mit gondoljak, nyilvános és zárt csoportban is ezt tapasztaltam: akiket letiltok, őket soha többet nem látom (és valószínűleg ők sem engem).
Múltkor beszélgettem egy ismerőssel, ő is valamilyen csoportban letiltott több tucat profilt, az illetők hozzászólásait soha nem látta viszont. Nagy valószínűséggel a blokkolt illetők sem láthatják a bejegyzéseket - ez így lenne logikus, de ezt biztosan nem tudom.
Lehet az is, hogy a letiltás előtt nézd meg: mit lehet beállítani az adott profilról, például csoport-bejegyzések nem korlátozhatóak -e, hátha letiltás nélkül is megoldható.

Értem, köszönöm! Azt már tudom, hogy én nem látom őt, de vajon ő látja-e az én posztomat, az még nem derült ki egyértelműen.
"Ez nem érinti azokat az alkalmazásokat, játékokat vagy csoportokat, amelyekben mindketten részt vesztek."
Ez szintén összezavarja a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!