Az ncore hogyan működhet még mai napig is?
Figyelt kérdés
Szerzői jog tekintetébe illegális de mégis működhet miért van ez?okt. 28. 19:48
31/56 A kérdező kommentje:
És az a zavaró hogy az oldal szándékosan erre van még ha nem is jelentik ki nyíltan
okt. 29. 17:25
32/56 Alex Fly 

válasza:

válasza:@31: tévedsz. Semmilyen lopott tartalom nincs az nCore szerverein.
33/56 A kérdező kommentje:
Ott nincs de a felhasználók gépén van amit az ott található .torrent fájlokból le lehet tölteni, Tök mindegy hol van, Ők lehetővé teszik hogy mások letöltsék
okt. 29. 17:27
34/56 anonim 

válasza:

válasza:Tilcsuk be a zinternetet, mer az teszi lehetővé szegény filmkészítők mekkárosítását!!4!
35/56 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted, Nekem az a bajom hogy az oldal direkt erre lett tervezve
okt. 29. 18:03
37/56 Szirty 

válasza:

válasza:"Szirty, ha szoftverre gondolsz, az továbbra is illegális"
Ezért vetettem fel. Amennyire tudom a torrent oldalak ilyen tartalmak terjesztését is segítik...
38/56 Szirty 

válasza:

válasza:"...mer az teszi lehetővé szegény filmkészítők mekkárosítását!!4!"
Lehetővé teszi, de nem kimondott célja.
A torrent szervereknek meg elég egyértelműen ez a célja.
39/56 anonim 

válasza:

válasza:Spoiler, nem kell elrontani más szórakozását szándékosan!
40/56 anonim válasza:
Ne vicceljünk, a torrentezés alapvetően = lopás. Ezt mindenki tudja. Lehet a valóságot hajlítani, de loptok, mert nem akartok előfizetni az OTT platformokra, nem akartok lemezeket venni stb. Ennyi.
A kérdés csak az, hogy kik állnak mögötte: ha egyszerű emberek, akkor őket kicsinálja az adóhatóság. Az enkór is tejel a megfelelő embereknek, ezért nem záratják be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!