Yettel otthonnet vélemény ?

válasza:

válasza:A mobilnet terület/időjárás/terhelés függő, de ADSL-re sosem váltanék vissza. (nálunk 6-8 Mbps volt a csúcs, amit bírt)
Ki kell próbálni.
Az első hónap ingyenes és 30 napon belül lemondható.

válasza:Ez erősen hely függő, azon is múlik, hogy hány előfizetőjük van az adott cellában, milyen uplinkje van a cellának, milyen frekvenciák/szabványok elérhetőek, stb.
Erre nem fogsz tudni jó választ kapni, csak ha kipróbálod.
> Nekem nem lenne nagy forgalmam napi netezés, streaming alapvető dolgok. Néha egy-egy nagyobb méretű játék letöltése.
Végül is a streaming és a játék letöltés a két legnagyobb forgalom generáló tevékenység.
Ha van VDSL a környékeden, akkor azzal lehet, hogy jobban jársz, vezeték hossztól függően gyorsabb, de biztos, hogy stabilabb. De talán még egy fixed wireless is jobb, de az már nagyon erősen szolgáltató függő.

válasza:Szerintem a sebbesség nagyban függ a lakhelyedtől
Nekem van yettel otthonnetem 5G routerrrel
A letöltés kb 800-900 KB/s
A feltöltés 2-300 KB/S
Budapesten lakom.
A sebebsség nagyban függ a hozzám közel eső adótorony kihazsnáltságától, este mikor sokan neteznek lassabb a net és ingadozó
Online játékra is jó, a PING az ami gyengébb a kábeles netnél, a PINg olyan 10-20 között szokott lenni.
Évek óta megvan az előfizetés, nekünk elég bőven.

válasza:A yettel egy halom fhos, nem olyan mint telenor meg pannon nevű korában. Nagyon leépítették magukat az évek során. Kb egy átlagos magyar átb@szós cég szintjén vannak.
Technikai oldalról meg az előttem szólók már elmondták, amit tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!