Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Yettel otthonnet vélemény ?

Yettel otthonnet vélemény ?

Figyelt kérdés
Aki ezt a netet használja összeségében mennyire elégedett vele ? Gondolok itt arra, hogy ha többen használjátok és valaki online játszik esetleg mennyire zavaró ? Hallottam olyat, hogy korlátozzák a sebességet egy bizonyos adatforgalom után ez pontosan mit takar ? Élvezhető marad a szolgáltatás utána is ? Nekem nem lenne nagy forgalmam napi netezés, streaming alapvető dolgok. Néha egy-egy nagyobb méretű játék letöltése. Optika nincs a közeljövőben elvileg nem is lesz sajnos.
nov. 4. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha egy mód van rá, akkor kábel. Nem baj, ha nem optika, a legótvarabb ADSL is jobb, mint a mobilnet. Az ilyen mobilos net annak való, akinek van egy laptopja meg egy telefonja és ennyi és azokon is csak FB meg böngésző és megy.
nov. 4. 15:55
 2/5 CspCsj ***** válasza:
61%

A mobilnet terület/időjárás/terhelés függő, de ADSL-re sosem váltanék vissza. (nálunk 6-8 Mbps volt a csúcs, amit bírt)

Ki kell próbálni.

Az első hónap ingyenes és 30 napon belül lemondható.

[link]

nov. 4. 16:45
 3/5 BeefEater ***** válasza:

Ez erősen hely függő, azon is múlik, hogy hány előfizetőjük van az adott cellában, milyen uplinkje van a cellának, milyen frekvenciák/szabványok elérhetőek, stb.

Erre nem fogsz tudni jó választ kapni, csak ha kipróbálod.

> Nekem nem lenne nagy forgalmam napi netezés, streaming alapvető dolgok. Néha egy-egy nagyobb méretű játék letöltése.

Végül is a streaming és a játék letöltés a két legnagyobb forgalom generáló tevékenység.

Ha van VDSL a környékeden, akkor azzal lehet, hogy jobban jársz, vezeték hossztól függően gyorsabb, de biztos, hogy stabilabb. De talán még egy fixed wireless is jobb, de az már nagyon erősen szolgáltató függő.

nov. 4. 16:59
 4/5 Mad Max2 ***** válasza:
74%

Szerintem a sebbesség nagyban függ a lakhelyedtől

Nekem van yettel otthonnetem 5G routerrrel

A letöltés kb 800-900 KB/s

A feltöltés 2-300 KB/S

Budapesten lakom.

A sebebsség nagyban függ a hozzám közel eső adótorony kihazsnáltságától, este mikor sokan neteznek lassabb a net és ingadozó

Online játékra is jó, a PING az ami gyengébb a kábeles netnél, a PINg olyan 10-20 között szokott lenni.

Évek óta megvan az előfizetés, nekünk elég bőven.

nov. 4. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

A yettel egy halom fhos, nem olyan mint telenor meg pannon nevű korában. Nagyon leépítették magukat az évek során. Kb egy átlagos magyar átb@szós cég szintjén vannak.

Technikai oldalról meg az előttem szólók már elmondták, amit tudni kell.

nov. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!