Messengeren ha figyelmen kívül hagyják az üzeneteim azt honnan tudom meg?
Továbbra is látom hogy elérhető az illető.
Az üzeneteimnél azt írja kézbesítve.
Azonban a "látta" jelzést csak akkor kapom meg amikor válaszol. Biztos előbb megnézi mert magyarul írok neki ő pedig nem tud magyarul ezért fordítania is kell. Ezek után biztosra vehető hogy figyelen kívül hagyja az üzeneteim?
Hogyan tudom ezt ellenőrizni?
Ha csinálok egy csoportos chatet vele akkor valamit kiír a Messenger hogy "olyannal akarok csoportot létrehozni aki figyelmen kívül hagyja az üzeneteim?" Vagy ilyen nincs?
Illetve ha megnézem a telefonját és nem vagyok a fő chat listájában akkor ez biztos ugye.?
Másrészt pár napja még a fő chat listájában voltam. De tudom hogy mobilnete mindig van még éjjel is. Akkor viszont az uzeneteimre órákkal később is csak elküldve jelzés volt, nem kézbesítve. Akkor az tiltás volt?
Írjál rám privatban kérlek hogy személyesen tudjunk találkozni és akkor majd meglátjuk mennyire lesz nevetséges, szemtől szemben.
Gondolom ahhoz már nincs bátorságod. Úgyhogy a nevetséges az TE vagy.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy akkor kapcsolódhatunk megint össze, ha válaszol, de vajon elolvasni tudja-e? Nem új ismeretségről van szó, beszélgettünk már régebben.
Figyelmen kívülire állította az üzeneteimet vagy letiltott?
Szeretném figyelmen kívül hagyni valaki üzeneteit, de sértödés lesz belöle, ha látja, hogy elérhetö vagyok és nem írok vissza. :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!