A facebook a webes felületén a chatnél régi, már nem használt profilokat, meg rég elhunyt ismerősöket mutat az elérhetőek helyett?
Figyelt kérdés
Olyan két hete a facebook a webes felületén nem a napi kapcsolataimnak a chatját mutatja, hogy elérhető, hanem olyanokat akik vagy nem is használják már vagy 10 éve a profiljukat, vagy már rég elhunytak. Meg néhány elérhető személy van, de olyanok akikkel soha semmi kontaktom nem volt még a facebookon meg a messengeren, többet évente egyszer látok a facebookon mocorogni mindössze. Idáig olyanokat mutatott akikkel rendszeresen beszélgetek messengeren, vagy legalább aktívan használják a facebookjukat. Másnál is ez a helyzet? Hogy lehetne visszahozni, hogy ne az inaktív profilokat mutassa?dec. 2. 10:05
1/3 anonim 

válasza:

válasza:"rég elhunyt ismerősöket mutat"
Írj rá hogy: Ne kísérts! Nem hiszek a kísértetekben.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Akiket nem akarsz a megjelenők közt látni, azt archiv-álhatod, vagy akár törölheted is. Ezek nem térhetnek vissza az aktívak közé, amíg nincs rajtuk friss üzenet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de ezeknek nagy része olyan akikkel nem is beszéltem soha, tehát nincs mit archiválni.
dec. 4. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Mit lehet tenni ???
A Windows 10- es laptopomon október 3 - ra állitottam be a frissítéseket,mégis mindennap újra kell indítani a gépet.Kérlek,segítsetek !!!
Sorozatbarát oldalról kaptam egy emailt, hogy ki tiltottak mert nem normálisan használtam. Mit tudok tenni?
Ugyanúgy használtam ahogy eddig és egyszer csak jött egy email és azóta nem tudok belépni. Segítsetek kérlek. Hogyan tudom vissza venni? Újat próbáltam csinálni, de azt írja érvénytelen email cím, egy másik email címmel próbáltam.
Hogyan tudok a Google Chrome böngészőben a leggyakrabban használt oldalakra mutató parancsikont létrehozni?
Ha megnyitok egy új lapot a Google Chrome böngészőben, akkor nagyjából az oldal közepén a kereső sor alatt megjelenik egy sor parancsikon, amelyek a leggyakrabban használt oldalakra mutatnak. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom ezekhez hozzáadni egy általam...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!