Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most törölte volna a BestByte...

Most törölte volna a BestByte a rendelésemet?

Figyelt kérdés

Tegnap rendeltem egy raktáron lévő dolgot a webshopjukban. Meg is jött a rendelés visszaigazoló automatikus email az alábbi szöveggel:

"Köszönjük megrendelésedet, ezen e-mail a rendszerbe történt beérkezést igazolja. Kérjük, várd meg, míg kollégáink feldolgozzák a megrendelésed! Erről hamarosan telefonon vagy SMS-ben értesítenek."

Viszont az oldalon ha belépek a profilomba ott a "rendeléseim" menüpontnál nem látom a megrendelt terméket. Aktív rendelésnél nem jelez semmit.

2025. dec. 8. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az automatikus üzenet csak arról tájékoztat, hogy a rendelést befogadták. Ezek szerint még nem dolgozták fel és lehet ez is kell ahhoz, hogy megjelenjen a fiókban. Egyrészt karácsonyi előtti csúcsforgalom van, másrészt a pénteki munkanap végétől a hétfői kezdésig beérkezetteket is előbb fel kell dolgozni, emiatt csúszhat a többi. Ha törölték volna, arról is üzenetet kell kapnod.

Én várnék még 24 órát, és ha semmi nem változik, akkor rá lehet kérdezni. De arra sem biztos, hogy gyorsan reagálnak.

2025. dec. 8. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az első email csak a vásárlási szándékod igazolja. Itt még nincs szerződés. A visszaigazolás a második email, vagy SMS, telefonhívás, amit a bolt jónak lát. Ettől a ponttól él a szerződés, azaz a bolt köteles a visszaigazolt áron a terméket kiszállítani, te pedig köteles vagy ezt az árat kifizetni és a terméket átvenni (az elállási jog más, az visszaküldésre vonatkozik). Tehát ha a második megkeresés még nem történt meg, nincs rendelés az eladó részéről. Ahogy a szándékod látja egy ember és felviszi a rendszerbe, onnantól lesz.
2025. dec. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Bestbyte mennyire tartja a 3-5 napig tartó kiszállítást, egy 16 ezres terméken?

Rendeltem egy billentyűzetet, és ma van a 3. nap. Egyszer volt hogy emagról nem jött meg valami, ezért bizalmi problémáim vannak.

Mi az oka annak, hogy ami a BestByte weboldalán mondjunk 20 ezerbe kerül az, a szaküzletükben 30-35 ezer?

És ugyanolyan termék van a boltban is meg a weboldalunkon. Csak nem értem mi az oka az ártöbbletnek.

Tapasztalatok a BestByte bolt al?

Innen szeretném megrendelni ezt: De mivel elég drága ezért biztos ami biztos jó lenne pár vélemény a boltról.

A "PlayItStore, és a BestByte" ugyanabból a raktárkészletből gazdálkodik szerintetek?

(Ugyebár a PlayItStore üzemeltetője a Bestbyte Kft.) Van közük egymáshoz egyáltalán?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!