Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy ne legyen látható mikor voltam, vagyok elérhető? Ne legyen ott a kis zöld pötty se. Bár azt lehet a telefon messengerébe kell átállítani?
Figyelt kérdés
dec. 16. 05:28
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Az a baj, hogy messengeren hiába lehet beállítani, nem működik megbízhatóan. De amúgy a Menü -> beállítások -> profil alatt van.
2/3 A kérdező kommentje:
Menü, beállitások megvan, de profilt nem látok.
dec. 16. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan tudom beállítani telefonon keresztül, hogy a Facebookon senki se tudjon nekem üzenetet küldeni?
Köszönöm előre is a válaszoka és mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.
Facebookon vagy Messengeren hogy tudom azt beállítani hogy amikor elérhető vagyok akkor is azt mutassa az ismerősiemnek hogy több perce vagy órája...
Azt tudom, hogy Messengerben lehet olyat be tudom azt állítani hogy soha senkinek ne mutassa azt hogy mikor vagyok elérhető és mikor nem, magyarul rejtve fent tudok lenni. De nekem nem ez kell. Én azt szeretném, hogy amikor fent vagyok akkor ne azt mutassa hogy...
Hogyan tudom facebookon beállítani azt hogy ne lássa 1-2 ember hogy fennt vagyok?
Mert ha kikapcsolom nekik a chatet akkor ha telefonon messengeren vannak akkor azt írja ki nekik hogy én 1 perce vagyok elérhető?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!