Volna egy kérdésem,a Facebok-ra ha ki ír valaki egy színes alapra valamit,ha rálépek miért tűnik el a bejegyzés,amit írt,és megmarad az üres színes oldal?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kollégám telefonja állandóan Csöng, hogy üzenete jött. Nekem nem jön egyse, és azt szeretném ha jönne. Ha kapnék spam emaileket mondjuk óránként akkor nekem is Csönge a telóm, ha nem is olyan sűrűn mint a kollégámé, de kevésbé érezném magam kínosan. Szóval olyan...
Bármire kattintok, behoz egy teljes képernyős hirdetést és külön be kell zárni. Hát nem idegesítő?!
Nekem azt írja hogy 107 válaszom van de közel sincs annyi, pontosan 6db van, ott van mind a megvalaszoltak pontnál és nem is szoktam törölni. Nagyon sokan meg elhiszik és tévúton vannak.
Megbízható? Úgy látom külföldi oldal.
Pár napja kiírtam egy kérdést aminek a gyerekvállalás volt a témája és valamilyen oknál fogva(amit lehet írt nekem az oldal csak elnyomtam) törölték azt. A kérdéseim ilyenek voltak mint hogy mi a véleménye az embereknek az abortuszról meg hogy az emberek szerint...
Esetleg egy másik hasonló oldal ajánlása!?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!