Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Volna egy kérdésem,a Facebok-r...

Volna egy kérdésem,a Facebok-ra ha ki ír valaki egy színes alapra valamit,ha rálépek miért tűnik el a bejegyzés,amit írt,és megmarad az üres színes oldal?

Figyelt kérdés

márc. 3. 17:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hiába bökök rá az ilyenre, ki se nagyítja, nem csinál semmit. 🤷‍♀️
márc. 3. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert ezek képek, nem olyan szöveg, mint a többi. A képet kinagyítja, a szöveg pedig ''eltűnik'' hátrébb kerül.
márc. 3. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan oldal ahol fel lehet iratkozni spam emailekre?

Kollégám telefonja állandóan Csöng, hogy üzenete jött. Nekem nem jön egyse, és azt szeretném ha jönne. Ha kapnék spam emaileket mondjuk óránként akkor nekem is Csönge a telóm, ha nem is olyan sűrűn mint a kollégámé, de kevésbé érezném magam kínosan. Szóval olyan...

Miért szaporodtak el ennyire a reklámok ezen az oldalon?

Bármire kattintok, behoz egy teljes képernyős hirdetést és külön be kell zárni. Hát nem idegesítő?!

Miért írja ki rosszul az oldal a kérdéseid és a válaszaid számát?

Nekem azt írja hogy 107 válaszom van de közel sincs annyi, pontosan 6db van, ott van mind a megvalaszoltak pontnál és nem is szoktam törölni. Nagyon sokan meg elhiszik és tévúton vannak.

Rendelt már valaki az Allegro oldaláról bármilyen terméket?

Megbízható? Úgy látom külföldi oldal.

Aki tisztában van ezen oldal szabályzatával az ki okítana engem?

Pár napja kiírtam egy kérdést aminek a gyerekvállalás volt a témája és valamilyen oknál fogva(amit lehet írt nekem az oldal csak elnyomtam) törölték azt. A kérdéseim ilyenek voltak mint hogy mi a véleménye az embereknek az abortuszról meg hogy az emberek szerint...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!