Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 25-40 közöttiek, ti leginkább...

25-40 közöttiek, ti leginkább melyiken csevegtek barátokkal/kollégákkal?

Figyelt kérdés
25-40 év közötti korcsoport

ápr. 25. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Email
Instagram
Messenger
SnapChat
Telegram
WhatsApp
Teams
TikTok
Viber
WeChat
7 szavazat
 1/2 XXXBalazs ***** válasza:
Messenger, de szívesebben használnám a Telegramot vagy a Snapchatet.
ápr. 25. 16:26
 2/2 SIDLER22 ***** válasza:
Leginkább Signal-on. Akit lehet megpróbálok oda áthozni. Akivel meg nem azzal Messengeren.
ápr. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

A felmondást közölnétek a munkahelyen a közvetlen kollegákkal vagy csak a főnökkel és ő majd közli akivel akarja és amikor akarja?

Tehát, 2 hete beadtam a felmondást. senkinek még a közvetlen kollegáknak sem szóltam róla. csak a főnöknek evidensen. úgy vagyok vele, akinek tudnia kell róla az tud, a többi már az ő asztala. kinek szól mikor szól- az ő dolga nem az enyém. nyilván a munkakört át...

Miért tiltották le a Microsoft fiókom és törölték az Excel fájlt, amin dolgoztunk a kollégákkal közösen?

Azt írja a Microsoft, hogy letiltotta a OneDrive fiókom, mert olyan tevékenységet detektált, ami ellenkezik a szabályzatukkal. De én semmi olyat nem csináltam! Van egy fájl, amin dolgoztunk a kollégákkal, a dolgozók nevei és beosztása van benne, amit közösen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!