25-40 közöttiek, ti leginkább melyiken csevegtek barátokkal/kollégákkal?
Figyelt kérdés
25-40 év közötti korcsoportápr. 25. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Email
Instagram
Messenger
SnapChat
Telegram
WhatsApp
Teams
TikTok
Viber
WeChat
7 szavazat
1/2 XXXBalazs 

válasza:

válasza:Messenger, de szívesebben használnám a Telegramot vagy a Snapchatet.
2/2 SIDLER22 

válasza:

válasza:Leginkább Signal-on. Akit lehet megpróbálok oda áthozni. Akivel meg nem azzal Messengeren.
Kapcsolódó kérdések:
Munkaidőn kívül ti szoktatok találkozni a kollégákkal?
Programot szervezni, ilyenek.
A felmondást közölnétek a munkahelyen a közvetlen kollegákkal vagy csak a főnökkel és ő majd közli akivel akarja és amikor akarja?
Tehát, 2 hete beadtam a felmondást. senkinek még a közvetlen kollegáknak sem szóltam róla. csak a főnöknek evidensen. úgy vagyok vele, akinek tudnia kell róla az tud, a többi már az ő asztala. kinek szól mikor szól- az ő dolga nem az enyém. nyilván a munkakört át...
Miért tiltották le a Microsoft fiókom és törölték az Excel fájlt, amin dolgoztunk a kollégákkal közösen?
Azt írja a Microsoft, hogy letiltotta a OneDrive fiókom, mert olyan tevékenységet detektált, ami ellenkezik a szabályzatukkal. De én semmi olyat nem csináltam! Van egy fájl, amin dolgoztunk a kollégákkal, a dolgozók nevei és beosztása van benne, amit közösen...
Hogyan tudnánk kollégákkal dokumentumokat megosztani és közösen módosítani, hogy ha nincs mindenkinek Google fiókja?
Google fiókkal lehetne mappákat megosztani. Lehetne más helyen megosztani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!