Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore meghívót hogyan lehet...

NCore meghívót hogyan lehet szerezni vagy regisztrálni oda egy fiókot?

Figyelt kérdés
Próbáltam befizetni de nem tudtam illetve semmilyen platformot nem találtam ahol van lehetőség meghívásra.

ápr. 28. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Ismerőstől kell kérned aki bent van az oldalon. Neki fizetsz egy prémiumot, ha amúgy nem lenne elég nagy rangja meghívni és akkor meghív. Jelenleg nincs más mód. Nemrég volt lehetőség pályázni regisztrációra, bizonyos feltételek teljesítése mellett, de ennek már vége.
ápr. 28. 15:50
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Csak az oldalon lévő személy meghívásával lehet belépni, aki erre jogosult.
ápr. 28. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Vannak hamis nCore oldalak a weben, azokat kerüld!, csak a fenti módon lehet bekerülni.
ápr. 28. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

"Próbáltam befizetni de nem tudtam"

Megkérsz valakit aki be tudja fizetni - helyetted..

ápr. 28. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Nincs "befizetős" lehetőség, bármilyen oldal ami pénzért kínál meghívót vagy bejutást az átverés. Csak a .pro végű oldal a valós, az összes többi átverés.
ápr. 28. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom inaktivitás miatt kitiltották. Hivatalosan fizetéssel lehet ekkor visszajutni. De ő nem akar fizetni.
ápr. 28. 20:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen kitiltottak de az email címem se találja a rendszer valamiért. Új meghívó is jó nekem csak sajnos nincs ismerősöm akinek van. Köszönöm a válaszokat.
ápr. 28. 20:57
 8/12 A kérdező kommentje:
De befizetnem csak így nem engedi.
ápr. 28. 20:57
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Kitiltott felhasználót visszahívni tilos, szóval a saját fiókját is kockáztatja az aki meghív.
ápr. 28. 21:28
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
#9: az inaktivitás miatt kitiltott tagra nem vonatkozik a meghívó felelőssége, fórumon is írják.
ápr. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudok regisztrálni ncore-ra?

Vagy meghívót szerezni?

Hogy tudnék ello meghívót szerezni?

Nagyon érdekel, hogy milyen.

Facebook regisztrációhoz kell meghívó?

és ha igen akkor azt honnan lehet szerezni?

Ncore. Cc-ra hogyan lehetne regisztrálni?

Mert eddigi próbálkozásaim során soha nem volt szabad regisztráció. De valahogy csak be lehet kerülni. Honnan lehetne szerezni meghívót?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!