Mi van akkor ha az allergo rendelésem nem küldöm vissza? Több lent.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:1.
Postán feladva:
Ha kártyalap méretű, akkor talán befér az 50 grammos levélkategóriába, ami 305 Ft.
A következő levélkategória 500 gramm, ami 920 Ft.
A legkisebb csomag 1570 Ft.
2.
Esetleg csomagautomatánál feladva és másikba elküldve beférhetsz 1000 Ft alá, de ezt interneten keresztül kell fizetned.
Pl. a Foxpost 900 Ft-ot ajánlott:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap rendeltem egy raktáron lévő dolgot a webshopjukban. Meg is jött a rendelés visszaigazoló automatikus email az alábbi szöveggel: "Köszönjük megrendelésedet, ezen e-mail a rendszerbe történt beérkezést igazolja. Kérjük, várd meg, míg kollégáink feldolgozzák a...
Illetve ,hogy nyomon tudom e azt követni,hogy már feladta e a rendelésemet
Csak azt írta ki fizetés után is hogy "waiting for payment" aztán help centerben írták hogy vissza lehet mondani a rendelést és visszakapom a pénzt, pont ezt tettem de nem kaptam vissza semmit. Van screenshot a rendelés kódjáról meg a tranzakcióról
de nem voltam itthon. Azt írják holnap újra próbálják de holnap se lesznek itthon. Nem tudom lemondani mert munkám van és szükségem van pénzre. Mit csinálnak ilyen esetben mások. Mindenképpen itthon kell lennem, azt hittem ha nem sikerül hagynak majd egy üzenetet hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!