Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van akkor ha az allergo...

Mi van akkor ha az allergo rendelésem nem küldöm vissza? Több lent.

Figyelt kérdés
Rendeltem 2db focis kártyát ami meg is érkezett de az egyik nem az volt amit megrendeltem,de ki is fizettem utánvétbe. azt mondta,feladja amit rendeltem újra ami meg is történt. De azt mondta küldjem vissza a másik,mi van akkor ha nem teszem? Fogalmam sincs hogy kell amúgy se.

máj. 6. 14:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve nekem azért a csomagért megint fizetnem kell?
máj. 6. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már igénybe veszel egy szolgáltatást, nem ártana elolvasni a feltételeit, és hogy milyen kötelezettségeket vállalsz adott esetben. Ha saját költségen kell visszaküldened a feladónak, akkor ez a dolgod, találd fel magad és tanuld meg. Normális esetben addig nem is adnák fel a korrigált terméket, míg vissza nem érkezik a hibás, nehogy benyeld mindkettőt. Ha mégis sikerül, gondolom megvan az oldal felé a panasztételi lehetősége mindkét félnek, és amennyiben te nem tudod igazolni a feladás tényét és kiderül hogy átverted a másikat, nehogy az legyen a vége, hogy nem használhatod az oldalt többet.
máj. 6. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Az lopásnak számít. A tolvajt pedig hamarabb elkapják mint a sánta....
máj. 6. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy szól az oldal ÁSZF-e. Általában úgy szokás, hogy az állja a visszaküldés díját aki hibázott, de ezt a feladás előtt nem fogod tudni igazolni. Tehát fel kell adni és utána a számlát be tudod nyújtani.
máj. 6. 18:08
 5/8 CspCsj ***** válasza:

1.

Postán feladva:

Ha kártyalap méretű, akkor talán befér az 50 grammos levélkategóriába, ami 305 Ft.

A következő levélkategória 500 gramm, ami 920 Ft.

A legkisebb csomag 1570 Ft.

[link]

2.

Esetleg csomagautomatánál feladva és másikba elküldve beférhetsz 1000 Ft alá, de ezt interneten keresztül kell fizetned.

Pl. a Foxpost 900 Ft-ot ajánlott:

[link]

máj. 6. 18:19
 6/8 A kérdező kommentje:
5. Valaszolónak: ő nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel hogy feladjam neki,és semmilyen adatot nem adott meg annak érdekébe hogy feltudjam,azt kaptam válaszul: oldjam meg az allegron keresztul.
máj. 6. 20:22
 7/8 CspCsj ***** válasza:

#6:

2 klikkelés az Allegró súgójában:

[link]

máj. 6. 20:28
 8/8 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt egy kiegészítés:

[link]

máj. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Most törölte volna a BestByte a rendelésemet?

Tegnap rendeltem egy raktáron lévő dolgot a webshopjukban. Meg is jött a rendelés visszaigazoló automatikus email az alábbi szöveggel: "Köszönjük megrendelésedet, ezen e-mail a rendszerbe történt beérkezést igazolja. Kérjük, várd meg, míg kollégáink feldolgozzák a...

Jófogás.hu oldalon hol tudom megnézni,hogy elfogadta e a rendelésemet a tulajdonos?

Illetve ,hogy nyomon tudom e azt követni,hogy már feladta e a rendelésemet

Volt egy sheines rendelésem, paypallel fizettem és levonták a pénzt de nem kapták meg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Csak azt írta ki fizetés után is hogy "waiting for payment" aztán help centerben írták hogy vissza lehet mondani a rendelést és visszakapom a pénzt, pont ezt tettem de nem kaptam vissza semmit. Van screenshot a rendelés kódjáról meg a tranzakcióról

Sos! Mit csináljak megérkezett a rendelésem a temu-tól de... ?(Tovább lent)?

de nem voltam itthon. Azt írják holnap újra próbálják de holnap se lesznek itthon. Nem tudom lemondani mert munkám van és szükségem van pénzre. Mit csinálnak ilyen esetben mások. Mindenképpen itthon kell lennem, azt hittem ha nem sikerül hagynak majd egy üzenetet hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!