Feltörték a FB fiókomat. Már visszakaptam (még nem tudtam visszaírni a nevem). Miért törlődtek ismerősök?

válasza:Anno írt egy álprofil nekem adathalász céllal, letiltottam és később derült ki hogy egy ismerősöm profilját törték fel, írták a nevet és így írtak nekem.
Lehet, hogy neked is ezért lett kevesebb ismerősöd.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Felfüggesztették a FB profilomat, azaz a Facebook fiókomat.Történhetett ez a mellékelt YouTube videó megosztása, vagy a Facebookon tanúsított ellenzéki magatartásom miatt?A kormány hatalmi gépezete, "harcosok klubja", "digitális polgári köre", vagy...
Van egy fiokom amit majdnem 5 éve használok, soha nem változtattam meg se a telefonszamom se az e-mail címem a bejelentkezésnél ami elég nagy hiba, na de a telefonszámot már rég letiltották és az e-mail címemhez nincsen hozzáférésem, mivel 5 éve nem emlékszem a...
Ma, ahogy be akartam lépni facebookra, kiírta, hogy fel lett függesztve a fiókom, illetve jött is egy e-mail, hogy 180 napom van, hogy panasszal éljek. Erre a gombra rá is kattintottam, de nem kért semmilyen adatot, csak egy e-mail jött, hogy ott válaszban írjam meg,...
Nem írtam, és nem raktam ki semmi olyan tartalmat. egyszer csak puff, letiltottak, mert nem volt azonosítás, vagy valami ilyesmi. Eltűnt a rengeteg ismrős, képek. Visszakapom?
Az exem bejelentett pár veszekedős beszélgetést az instagrammomon és letiltották beküldtem az ellenvetést december 25 én és azóta nem történt semmi mivel a facebookkal össze volt közve azt meg felfüggesztették és semmit nem tudok használni valakinek tippje hogy meddig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!