Szerintetek is árt a chatgpt ennek az oldalnak ?
Régen nem volt más választás mint kötni a kérdéseket de mostmár privát módon megkérdezik a chat gpt tol
Lassan lehet ezért kifogás halni a gyakori kérdések ?

válasza:Nyilván
Hol vannak az emberek hozza képest?

válasza:

válasza:Hat én nem is írtam ki kerdes másfél éve miota használom...
Minek?
Annál jobb választ a jóisten sem tudna adni
Csak válaszolok azóta

válasza:

válasza:Nem.
Nem a ChatGPT miatt silányodott el az oldal, ez a folyamat már kb. 10-15 éve kezdődött. Az oka pedig nagyrészt a következetlen és elégtelen moderáció. Nem ritka, hogy semmiféle szabályt nem sértő kérdést törölnek, máskor meg egyértelműen provokatív, troll, vagy akár a Btk. passzusait is sértő bejegyzések meg nem kerülnek törlésre.
Emellett ha van technikai fejlesztés az oldalon, minden egyes fejlesztésre jut legalább egy hátrányos változtatás is.

válasza:A google keresést nem lehet a chatgpt-vel összehasonlítani. Aki a beszélgetés hangulata miatt is van itt, annak megfelelhet a chatgpt is. Azaz közülük lehet olyan akinek megfelel.
De szerintem mégsem az vitte el az embereket, hanem inkább más közösségi vagy fórumos oldalak.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 2 kérdésem lenne. Az 1. Az az hogy vinteden ki lehet törölni a beszélgetést ha már nem kell mert a terméket eladtad? Ha igen hogyan? A 2. Az pedig az hogy vinteden rám írtak hogy adjam meg az email címem mert meg akarja venni de kell hozzá az én emailom...
Mert még csak azt se lehet feltételezni, hogy ő törölget a fölösleges ismerőseiből, mivel egy darabig nem is használja a facebookját.
Már csak azért kérdezem, mert egy szinte 100%-ig ilyen oldalfelépítésű, színvilágú sablont láttam a neten, és én mint hozzá nem értő, első látásra olyan modulokkal találkozok és oldal rendezéssel, amiket általában wp-s tutorialokból látok. Emellett a mobil appjukat...
Mit csináljak? Mert már nagyon idegesít ez az egész!!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!