Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek is árt a chatgpt...

Szerintetek is árt a chatgpt ennek az oldalnak ?

Figyelt kérdés

Régen nem volt más választás mint kötni a kérdéseket de mostmár privát módon megkérdezik a chat gpt tol

Lassan lehet ezért kifogás halni a gyakori kérdések ?

jún. 3. 01:30
 1/9 anonim válasza:
77%
Nem fog kihalni
jún. 3. 02:03
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Igen, előbb-utóbb ki fog halni.
jún. 3. 06:22
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Nyilván

Hol vannak az emberek hozza képest?

jún. 3. 07:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éve van kint a ChatGPT. Ha ez lenne a helyzet, fél év alatt be kellett volna zárni a boltot. Ehhez képest még mindig sok olyan kérdés van, amit akár a Google (vagy a böngésző) címsorába szó szerint begépelve ott helyben megkapta volna a választ, de vagy nem tud róla, vagy "emberi" válaszra kíváncsi.
jún. 3. 07:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Hat én nem is írtam ki kerdes másfél éve miota használom...

Minek?

Annál jobb választ a jóisten sem tudna adni

Csak válaszolok azóta

jún. 3. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
régen is volt más választás, pl google kereső.
jún. 3. 07:24
 7/9 anonim válasza:
72%
Vannak olyan témakörök, amelyeknél a felhasználók valódi emberek tapasztalataira kíváncsiak, vagyis az AI nem tud érdemben segíteni. Itt pl családi kapcsolatok, felnőtt párkapcsolatok kategóriák.
jún. 3. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

Nem.

Nem a ChatGPT miatt silányodott el az oldal, ez a folyamat már kb. 10-15 éve kezdődött. Az oka pedig nagyrészt a következetlen és elégtelen moderáció. Nem ritka, hogy semmiféle szabályt nem sértő kérdést törölnek, máskor meg egyértelműen provokatív, troll, vagy akár a Btk. passzusait is sértő bejegyzések meg nem kerülnek törlésre.

Emellett ha van technikai fejlesztés az oldalon, minden egyes fejlesztésre jut legalább egy hátrányos változtatás is.

jún. 3. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A google keresést nem lehet a chatgpt-vel összehasonlítani. Aki a beszélgetés hangulata miatt is van itt, annak megfelelhet a chatgpt is. Azaz közülük lehet olyan akinek megfelel.

De szerintem mégsem az vitte el az embereket, hanem inkább más közösségi vagy fórumos oldalak.

jún. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Vinted? Szerintetek?

Sziasztok! 2 kérdésem lenne. Az 1. Az az hogy vinteden ki lehet törölni a beszélgetést ha már nem kell mert a terméket eladtad? Ha igen hogyan? A 2. Az pedig az hogy vinteden rám írtak hogy adjam meg az email címem mert meg akarja venni de kell hozzá az én emailom...

Normális az, ha egy ismerősöm most egy darabig nem használja a facebookját, de mindig amikor megnézem az adatlapját, napról napra csökken az...

Mert még csak azt se lehet feltételezni, hogy ő törölget a fölösleges ismerőseiből, mivel egy darabig nem is használja a facebookját.

A Portfolio.hu oldal Wordpresses szerintetek?

Már csak azért kérdezem, mert egy szinte 100%-ig ilyen oldalfelépítésű, színvilágú sablont láttam a neten, és én mint hozzá nem értő, első látásra olyan modulokkal találkozok és oldal rendezéssel, amiket általában wp-s tutorialokból látok. Emellett a mobil appjukat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!