Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telekom: IPV6 képes routerrel...

Telekom: IPV6 képes routerrel csatlakozva IPV6 internet címet ad, vagy még csak IPV4 van?

Figyelt kérdés
Manapság a Telekom az internet csatlakozáskor adhat IPV6 címet, vagy még csak IPV4 címtartományból osztanak címeket?

jún. 3. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ad.
jún. 3. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:

DSL modem + PPPoE Pass-through és kapok dinamikus ipv6-ot.

[link]

Minden gép v telefon kap külön 2001: el kezdődő címet. De bejövő kapcsolat csak akkor lesz ha beengeded a portot. Csakhogy ez csak úgy állítható be hogy minden gép megkapja. Mert dinamikus ipv6 van. Ez a portforward ipv6 megfelelője. Szolgáltatós routeren ipv6-on ez a 'portforward' nem valószínű hogy beállítható.

jún. 3. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"A Magyar Telekom által használt allokált IPv6-os címtartományok, melyekből előfizetőink IPv6 címet kaphatnak:

* 2001:4c48::/32 (vezetékes)

* 2a00:1110::/32 (mobil)"

[link]

A BGPTools oldalán:

[link]

láthatóak a Telekom által kezelt IP-címtartományok.

jún. 3. 23:50

További kérdések:

Anglia már egy techno-disztópia?

Teljesen megszüntették az anonimitást az internethasználat esetén. A közösségi média használásához ezentúl digitális személyit kell bemutatni.Tehát még több letartóztatásra és vegzálásra lehet számítani ha nem épp azt írod amit kellene?

Reddit nagyobb mint GYK ?

Azt vettem észre Redditen egy szexuális kérdéshez 90-100-200-300 komment is érkezik. Itt 10 is ritka. Ez mitől van ? Nagyobb a reddit felhasználó bázisa vagy egyszerűen más a felhasználói szokás ?

Melyik közösségi oldal a legnépszerűbb jelenleg a fiatalok között?

A boomerek és az ikszesek mára élhetetlenné tették a korábban magasan legnépszerűbb Facebookot, a mai huszonéveseknek és tiniknek nincs igénye erre a mocsokra. Hol vannak ehelyett (ha vannak valahol egyáltalán)?

Ez az AI veszi el a munkánkat meg lázad fel az emberiség ellen?

Kipróbáltam jó néhányat igaz én nem programoztattam csak hivatalos leveleket irattam velük. Most komolyan emiatt megy az aggódás? Tele vannak a válaszok hibákkal, össze vissza halucinálnak nem létező törvényeket, jogszabályokat találnak ki, összekeverik a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!