Facebook- "Meta Support" > létezik ilyen?
Fura üzenetet kaptam, a képen láthatjátok.
Most ez vajon vírus vagy komoly lehet? Még nem nyitottam meg, valaki hátha megmondja.

válasza:Jelentsd a fiókot, a Facebook kizárólag rendszerértesítésben kommunikál veled, nem privát üzenetben egy felhasználói fiókból (amit bárki beregisztrálhat bárki néven, így az üzemeltetőnek kiadhatja magát).
Annyi biztonsági ismerettel legyen képben mindenki, hogy senkinek nem adsz ki jelszót, nem töltesz le idegentől érkező csatolmányokat, és nem adsz meg adatokat olyan oldalakon, aminek nem ellenőrzöd a hitelességét (például a postahu.com nem egyenlő a posta.hu-val, és a csalók egy az egyben le fogják másolni a kinézetét és tartalmát).
nem adtam !
de ehhez nem tartozik profil. próbáltam megnézni, de akkor jön a szokásos "oldal nem található", azaz egy csak valami messenger fiók önmagában, de nem tartozik hozzá semmi más.
csak fura egybeesés a dolog, lehet akkor hohgy valaki szórakozik, aki ért kicsit jobban az infóhoz, mert pont most volt elég fura rendrőségi ügy (én az áldozat), és annyi módon szivatnak, hogy az hihetetlen, elképzelhető, hogy akkor ez is az egyik. csak remélem, annyira nem profik, hogy aztán törlik a fiókomat.
6
???
Kapcsolódó kérdések:
van vagy 10 fiókom aminek a jelszóját nem tudom és az emailt se mondjuk már azzal se érsz el sokat mert nem lehet visszaállítani vele a jelszót, csak olyan eszközzel amivel már egyszer beléptem, azt írják hogy tudok írni a supportnak és bizonyítani tudom a facebooknak...
Sziasztok! Egy barátomnak feltörték a Facebook fiókját, amiről terrorista tartalmú képeket osztottak meg. A platform gondolom rögtön kiszűrte a posztokat és felfüggesztette a fiókját. Azonnal próbáltuk felvenni a kapcsolatot az oldal csapatával hogy megoldást...
Zárolták a facebook fiókomat, 2022 decembere óta nem tudok rá bejelentkezni. Esetleg tud valaki bármilyen facebook support elérhetőséget (ahol válaszolnak is)? Esetleg valamilyen űrlapot ha ki lehetne erről tölteni annak is örülnék.
Egyik percről a másikra, bejelentkezésnél kiírt egy olyan üzenetet, hogy: "A fiókodat felfüggesztettük, mert az összekapcsolt t8wendyjohnbzidw-fiókod nem felel meg az irányelveinknek." Fogalmam sincs mi ez a számokból álló összekapcsolt fiók. Viszont azt is írja,...
Megkérdeztem tőlük, hogy hol találom azt a részt ahol átválthatom a nevemet, majd ezt írták: "Hogy keresse a kérdései t thaninformation a Facebook útilastudos. itten otrogtele nghe.marrfuffincnofmovsj tkogarfÖster.bizása„alk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!