Másnak is baj van a Safarival iPhone-on?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mmint hogy a háttérben lejátssza a hangot, miközben más tevékenységet folytatok a telefonon. A samsungomnál ezt meg tudtam oldani, nem is tudom hogy hívták a funkciót. De ugye ilyesmi iphone-on nincs :( Van erre valami alkalmazás? Én nem találtam eddig.
Icloudból próbálok letölteni pár videót, de ezt adja ki: Az elem nem tölthető le, Kiszolgálóhiba miatt nem sikerült letölteni az elemet. Ez miért van? Volt már hogy ugyanezt adta ki de 20 perc után sikerült letöltenem egy videót. Icloud rendszere alapból egy...
Egy rokonnál szolgáltató váltás volt. Vidanet lett. Az elmúlt időben az volt a baj, hogy hol van net hol nincsen. Belett jelentve. Kijött a szerelő azt mondta az a baj, hogy iPhone használja a hálozatot (Ez néha előfordul havi 2-3 alkalommal) és a ZTE router amit adtak...
(zenerészletet szeretnék beállítani IPhonom van)
Van egy windows 7-es PC - jah tudom hogy cserélni kéne, de most nem ez a lényeg. Van egy wifu router amit bridge módba tettem és iPhoneról hotspoz módban átküldöm a netet a routerre, az meg kábellel be van dugva a PC-be. Az a gond, hogy néhány weboldal nem nyílik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!