Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Másnak is baj van a Safarival...

Másnak is baj van a Safarival iPhone-on?

Figyelt kérdés
Utóbbi egy-másfél évben szinte minden reklámblokkoló instabillá teszi. Ghostery, AdGuard, jelenleg uBlock Origin Lite. Van ami WebKit errorokat dobált, YouTube nem töltött be, véletlenszerűen újratölt oldalakat pl. olvasom a Redditet, visszamegyek Gemini web felületére és minden eltűnt, mert ráfrissített. Azt gondoltam hogy a matuzsálem iPhone 12 modell miatt van nyűgje, de blokkolók nélkül tökéletesen, gyorsan működik. Próbáltam helyette a Bravet azzal nincs semmi probléma, pedig tudtommal ugyanazzal az Apple WebKittel üzemel mint a Safari, de az sajnos magyarul jelenít meg mindent, hiába a rendszer nyelve angol, így nem tudom használni.

jún. 18. 10:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Wipr 2-t használok, nem volt eddig ilyen problémám vele. (szintén iphone 12, ios 26)
jún. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Hogy hallgathatom meg iphone-on messengeren kapott hangüzeneteket úgy is, ha kiléptem a messengerből?

Mmint hogy a háttérben lejátssza a hangot, miközben más tevékenységet folytatok a telefonon. A samsungomnál ezt meg tudtam oldani, nem is tudom hogy hívták a funkciót. De ugye ilyesmi iphone-on nincs :( Van erre valami alkalmazás? Én nem találtam eddig.

Miért ilyen rossz az Icloud?

Icloudból próbálok letölteni pár videót, de ezt adja ki: Az elem nem tölthető le, Kiszolgálóhiba miatt nem sikerült letölteni az elemet. Ez miért van? Volt már hogy ugyanezt adta ki de 20 perc után sikerült letöltenem egy videót. Icloud rendszere alapból egy...

Létezhet, hogy iPhone miatt nincsen internet ?

Egy rokonnál szolgáltató váltás volt. Vidanet lett. Az elmúlt időben az volt a baj, hogy hol van net hol nincsen. Belett jelentve. Kijött a szerelő azt mondta az a baj, hogy iPhone használja a hálozatot (Ez néha előfordul havi 2-3 alkalommal) és a ZTE router amit adtak...

Hogyan lehet egy emberhez (kontakthoz) eltérő csengőhangot beállítani?

(zenerészletet szeretnék beállítani IPhonom van)

Hotspoton keresztül nem mennek bizonyos weboldalak. Miért? Részletek alább

Van egy windows 7-es PC - jah tudom hogy cserélni kéne, de most nem ez a lényeg. Van egy wifu router amit bridge módba tettem és iPhoneról hotspoz módban átküldöm a netet a routerre, az meg kábellel be van dugva a PC-be. Az a gond, hogy néhány weboldal nem nyílik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!