A feladó érzékeli, hogy egy kiküldött emailes hírlevelet megnézek-e vagy sem?
Amikor azt mondják "aktív hírlevél olvasó", akkor az honnan tudják, hogy ki aktív. Kiküldik a hírlevelet... Többet is tudnak???
Hiszen a gmail pl nem is küld visszaigazolást a levél megnyitásáról... Akkor honnét tudják aktív vagyok-e, elolvasom-e, kattintok -e a cikkeikre?

válasza:Belinkelnek egy képet a hírlevélbe, és ha a link letöltődik, akkor a címzett megnyitotta a hírlevelet.
Egyetlen hiba van ebben, hogy sok kliens alapértelmezetten blokkolja a képet betöltését, szóval nem 100%-os a módszer.

válasza:1!
Jó de ha sok száz embernek kimegy a hírlevél, honnan tudják, hogy ki kattintott és nyitotta meg...? Hisz nem csak egy címre megy...
2!
Amiről jelen esetben beszélek az csak olvasós inkább, játék semmi, program is ritka.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#3
Ahogy #5-ös írja, a linkben van egy egyedi azonosító, ami alapján meg tudják mondani, ki nyitotta meg a hírlevelet.

válasza:Ez olyan mint a "Kedves XY" megszólítás. Honnan tudják, hogy kedves vagy? A bunkóknak is ezzel a megszólítással megy ki.
Mivel megnyitottad és elolvastad, ezért aktív hírlevél olvasó vagy, ha nem nyitod meg, nem is látsz ilyen szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
A hozzám hasonló amatőröktől nem várok választ.
Megnéztem , azt láttam, hogy kattintsak a három pöttyre és a feladó letiltására. A pöttyek megvannak , de én olyat nem találok, hogy feladó letiltása. Halasztás , spam bejelentése , stb vannak ott.
Én csak e-mail címeket tudok hozzáadni, de domain alatt érteném a @ utáni részét egy e-mail címnek.
Egyáltalán mit keres ott a láttam jele? Nem akkor van, ha én küldök valamit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!