Ha okostelefonnal megosztom a mobilnetet laptopra, az Android látja, hogy miket böngészek?

válasza:Nem.
Ha titkosítatlan kapcsolaton keresztül néznéd, akkor elméletileg lenne rá lehetőség megfigyelni, de a legtöbb mai weboldal már titkosított (HTTPS) csatornát használ. A netbankok mindenképpen. Ez esetben legfeljebb az oldal URL-jét lehet kifürkészni, de magát a küldött/fogadott adatot nem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen megörjít hogy már mindent kipróbáltam és csak Edge marad. A semmiből lett edge.
Nem rég vettem egy Samsung J6-ot és észrevettem hogy ez a Google Play szolgáltatások háttérben leszívta a netem 80%-át. Megnéztem a beállításokban és kikapcsoltam azt a funkciót hogy háttérben fogyassza a mobilnetem, azóta még 500mb-ot leszívott háttérben. Nem tudom...
Az 1 GB netemből előző hónapban 400 MB-ot használt el. Ez azért elég idegesítő.
Lumia 640-em van. Tehat középkategóriás arszegmensben erdeklodom. Kulon tel típusokat is várok. Lehet cserelem ezt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!