Szerinted nem lenne már mindenkinek, ha beválna?
Mint a fogyasztó tabletták...

válasza:Egy silány minőségű Wi-Fi jelerősítőt kapsz. Amikor rájössz, hogy nem működik és reklamálni szeretnél, az ügyfélszolgálat nem válaszol, a weboldalukat pedig addigra gyakran le is lövik, majd új néven indítják újra.
Magyarán átb@szás...

válasza:Ilyen esetben tegyél fel magadnak néhány kérdést:
- Ki ennek az eszköznek a gyártója?
- Mi az eszköz márkája, típusa?
- Hol van a gyártó/eszköz weboldala, ahol elolvashatod a termékspecifikációt, ahol fent van a használati útmutató, ahol terméktámogatást kapsz.
- Ki forgalmazza a terméket?
- Hol a forgalmazó weboldala?
- Hol a forgalmazó közösségi oldala, ahol esetleg felhasználói visszajelzéseket olvashatsz?
- Mi a forgalmazó cég neve, melyik országban, pontosan milyen címen van a székhelye? (Ha pl. fel akarod jelenteni átverés miatt, akkor KIT jelentesz fel?)
- Milyen telefonszámon tudod felhívni a forgalmazót, ha esetleg valami probléma akadt a rendeléseddel?
- Hol az adatkezelési szabályzat, a szállítási, fizetési információk?
Ennél a konkrét hirdetésnél pluszban:
- A Facebook hirdetésnél az van írva, hogy kattints az alábbi linkre a megrendeléshez, de nincs alábbi link, 0 komment van a videó alatt.
- A hirdető Facebook oldala sem túl bizalomgerjesztő. Pár AI-val generáltnak tűnő poszt, nulla hozzászólással, elenyésző számú követővel.
És a termék és a termékleírás maga is nonszensz, de ebbe már felesleges is belemenni.

válasza:

válasza:Induljunk ki abból az alaptézisből, hogy nincs ingyenebéd. Tehát Internet se - valaki valahol fizet érte.
Folytassuk ott, hogy a hirdetésben sehol egy oldal, ahonnan elérhető lenne a termék (aminek se pontos gyártóját, típusát nem adták meg), se a cég neve, elérhetősége, cégjegyzékszáma - szóval nem leinformálhatóak, így kerülendőek.
Maga a termék feltehetőleg egy Kínában legyártott, olcsó, hordozható 5G wifi router lehet(???), de mivel semmi érdemi információ nincs róla, ezért nem lehet tudni, hogy mire képes.

válasza:Hogyan lenne már igaz...
Jelentettem a videót, ez egyértelműen csalás, hazugság.

válasza:

válasza:

válasza:#9: "A Facebookon a kifogásolható vagy kéretlen tartalmakat legegyszerűbben a tartalom melletti „Jelentem” hivatkozáson keresztül lehet bejelenteni.
---
Bejegyzés jelentése
1. Keresd meg a jelenteni kívánt bejegyzést.
2. Kattints a bejegyzés jobb felső sarkában a ... Lehetőségek ikonra.
3. Kattints a Bejegyzés jelentése lehetőségre."
További kérdések:
Mit gondoltok, ez mikor következik be, és ez szerintetek jó, vagy rossz?
Ha például író vagy, akkor hogy bizonyítod, hogy nem használtál AI-t?
A temp-ből ki lehet másolni, de ott néha nem egyszerű a 300 fájlból megkeresni.
07.17-én bementem a One ügyfélszolgálatra, vittem magammal a routert, meg az összes tartozékát. Sikerült lemondani az internetet, kaptam is róla papírt hogy átvettek minden tartozékot hibátlan állapotban. Most viszont küldtek egy egész júliusi havi számlát...
És nagyon be is van lassulva.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!