ONE (digi) internet lemondás probléma?
07.17-én bementem a One ügyfélszolgálatra, vittem magammal a routert, meg az összes tartozékát. Sikerült lemondani az internetet, kaptam is róla papírt hogy átvettek minden tartozékot hibátlan állapotban.
Most viszont küldtek egy egész júliusi havi számlát 07.01-07.31-ig. Ez normális? Vagy nem az és be kell mennem újból?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vettem nyár elején egy mobilnet csomagot ami minden hónap elején levonja az adott összeget ha van annyi a kártyán. Na most én már nem szeretnék többet kifizetni, mert csak nyárra kellett amíg dolgozom. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell lemondani?
A Vodafonnál 2 hónapja lejárt az egy éves előfizetés, ami az én nevemen volt. Közben elköltöztem az albérletből, így értelemszerűen már nem akarom fizetni a netet, az új lakók még nem akarják a nevükre venni a szolgáltatást. Mivel Budapest másik oldalán lakom, nem...
Hétvégén rendeltem a UPC-től online egy internet csomagot de közbe a helyi üzletbe sokkal jobb ajánlattal találkoztam, ezért szeretném lemondani az online rendelt csomagot. Erre van valahol online lehetőség vagy fel kell hívnom őket a 1221-es számon? Még a beszerelés...
Szóval van most nekünk telenor mobilnetünk. 50Gb-os adatcsomag van 2500Ft-ért 2 év hűségidőre. Azért csak 2500Ft mert ezelőtt a szerződés előtt volt egy másik is, ahol 25Gb limites net volt, viszont ekkor a készülék (router) elromlott. Kaptunk helyette egy újat, amit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!