Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » ONE (digi) internet lemondás...

ONE (digi) internet lemondás probléma?

Figyelt kérdés

07.17-én bementem a One ügyfélszolgálatra, vittem magammal a routert, meg az összes tartozékát. Sikerült lemondani az internetet, kaptam is róla papírt hogy átvettek minden tartozékot hibátlan állapotban.

Most viszont küldtek egy egész júliusi havi számlát 07.01-07.31-ig. Ez normális? Vagy nem az és be kell mennem újból?

aug. 6. 19:55
 1/6 anonim válasza:
Az összeg egyhavi teljes vagy időarányosan csökkentett?
aug. 6. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Az összeg egyhavi teljes.
aug. 6. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Reklamáld meg.
aug. 6. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Náluk így szokás. Még a Vodafonos időkben szerződtem velük le. 4 napra kiszámláztak egy teljes havi díjat. Megreklamáltam, szerintuk ez rendben van, forduljak bírósághoz ha nem tetszik. Ja köszi!
aug. 10. 20:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja nekem is ezt mondták
aug. 10. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem egy hónapos a felmondási idö? Nézd meg a szerzödést.
aug. 12. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Hogy kell lemondani a dominós internet előfizetést?

Vettem nyár elején egy mobilnet csomagot ami minden hónap elején levonja az adott összeget ha van annyi a kártyán. Na most én már nem szeretnék többet kifizetni, mert csak nyárra kellett amíg dolgozom. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell lemondani?

Mi történik, ha nem viszem vissza a modemet szolgáltatás lemondása után?

A Vodafonnál 2 hónapja lejárt az egy éves előfizetés, ami az én nevemen volt. Közben elköltöztem az albérletből, így értelemszerűen már nem akarom fizetni a netet, az új lakók még nem akarják a nevükre venni a szolgáltatást. Mivel Budapest másik oldalán lakom, nem...

Lehet valahogy online UPC rendelést törölni?

Hétvégén rendeltem a UPC-től online egy internet csomagot de közbe a helyi üzletbe sokkal jobb ajánlattal találkoztam, ezért szeretném lemondani az online rendelt csomagot. Erre van valahol online lehetőség vagy fel kell hívnom őket a 1221-es számon? Még a beszerelés...

Mennyi lenne a kötbér?

Szóval van most nekünk telenor mobilnetünk. 50Gb-os adatcsomag van 2500Ft-ért 2 év hűségidőre. Azért csak 2500Ft mert ezelőtt a szerződés előtt volt egy másik is, ahol 25Gb limites net volt, viszont ekkor a készülék (router) elromlott. Kaptunk helyette egy újat, amit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!