Miért hülyült meg a Starlink wifivel a letöltés egyik pillanatról a másikra a ps5-ön?
Starlink wifim van (nincs más lehetőség itt ahol lakom).
200mb/s letöltési sebességes amiből amúgy 150-180at hoz is elég stabilan. Elkezdtem letölteni ma ps5-ön egy játékot és 101gb-ra 15 órát ír. Ilyen 3-5mb/s-al tölt le. A starlinkes appban is írja hogy slow a ps5 letöltési sebessége de hogy miért az egy rejtély mert semmi se lett elállítva vagy módosítva. Megnéztem most a telefonomon, laptopomon, ipademen minden eszközöm 80Mhz a bandwidth még a ps5-ön csak 20Mhz. Nem tudom sehogy feljebb állítani már mindennel is próbálkoztam még a routert is közelebb raktam neki de akkor se akarja az igazat.

válasza:További kérdések:
Csak a profiljába léptem be, nem akartam a storyját megnézni,de elindult. Nem ismerősöm az illető. Nem tudom hogy működik,mert soha nem éltem ezzel a funkcióval.
Egy ideje már akarok streamelni viszont ahogy hallotam a Twitch elég kihalo félbe van ez igaz? Helyette most a kick ami felkapott vagy mégsem??
Nem találok valakit a másik inst. profilomról. Van valami megoldás mert nem vagyok tiltva meg semmi mégse dobja ki a kereső. 😅🫠
Mármint én is alig nézek e-maileket, de miután egy szavazós fórumon láttam ezt a kérdést, hogy van-e e-mailed, nem értettem a kérdést, hiszen még csak okostelefont sem lehet e-mail cím nélkül beüzemelni, ugye, illetve minden regisztrációhoz e-mail kell, tehát nem az a...
Üdvözlök mindenkit, aki tud segíteni... Tegnap, 12-én bekapcsoltam a netet, azaz felmentem és két lapot nyitottam meg. Az első hibátlanul feljött, majd a másodikat is megnyitottam, de azt nem.
Pl.többször kéri a nem vagyok robot igazolást vagy kétlépcsős bejelentkezést kér, miért? Mostanában miért lett hirtelen ennyire bonyolult a bejelentkezés bárhova de főleg ez a kettőhöz? Volt már hogy ok nélkül tiltott a gmail fiókodat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!