Mi a kezdőoldalad? :D
Hali.
Érdekelne, hogy nektek mi a kezdő oldalatok? És ha lehet akkor írjátok le, hogy miért pont az.
Kösz:D
Ja egyébként igaz hogy a kezdőlapom üres, de többnyire mindig meg van nyitva valami. Internetes alkalmazásokat fejlesztek, így többnyire az aktuálisan fejlesztett oldal jön be. Ezt csak azoknak üzenem, akik annyira szűklátókörűek hogy nem tudják hogy az internet nem csak arra alkalmas hogy a google-ben kikeressünk információkat. A google kezdőlapra való rakásának azért mert valaki nem tudja hogy mit csináljon aznap, milliónyi oka lehet. Ott vn pl. a jó napom van funkció ami ötletet adhat. Ez amolyan random információszerzés. Erről egyik ismerősöm jut az eszembe, aki ABC sorrendben olvasta a könyveket. Elég sokáig eljutott, és valószínűleg többet olvasott el mint azok akik eddig ide válaszoltak együttvéve.
De a legvalószínűbb az, hogy ha valaki az otthoni gépén folyamatosan be van jelentkezve a google accountjával, és még a naptárat is használja amibe beleírta hogy mit is akar csinálni aznap de nem emlékszik rá, akkor mindössze annyit kell tennie hogy megnyitja a google-t, és máris megtudta hogy mit akar csinálni aznap.
Persze lehet hogy ez az ok.
És hogy miért vagy buta? Ez egy nagyon összetett kérdés. Nagyon sok tényező játszhat közre, pl. a nevelés, hogy korai életszakaszban milyen szellemi képességeket fejlesztő funkciók álltak a rendelkezésedre, mennyire érdeklődsz a világ iránt. Ennek az konkrét okát pontosan nem ismerem. Ha van kedved áruld el.
Hehe, nevetséges, zavarodott "érvelések". Látom mélyen érintett a hozzászólásom! :) Na vegyük sorra:
"Internetes alkalmazásokat fejlesztek, így többnyire az aktuálisan fejlesztett oldal jön be. Ezt csak azoknak üzenem, akik annyira szűk látókörűek hogy nem tudják hogy az internet nem csak arra alkalmas hogy a google-ben kikeressünk információkat."
Remek. Ezzel nincs is gond, nem ebbe kötöttem bele és egy szóval sem állítottam, hogy az internet csak arra alkalmas, hogy megnyisd a Google -t és kikeress valamit. Nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget, de az biztos hogy nem én mondtam... Felejtsd is el gyorsan.
"Ott van pl. a jó napom van funkció ami ötletet adhat. Ez amolyan random információszerzés. "
Oké, de ezzel meddig vagy el? Ha 5 percet mondok, akkor már túlzok. Ráadásul megnézed mondjuk ma, aztán holnap megint, és mit látsz? Ugyan azt, minimális változással... Minden nap csak kevés dologgal frissül, SZINTE semmivel.
Ilyen téren sokkal jobb, vagy még jobban megfogalmazva: sokkal inkább erre specializálódott oldal a www.startlap.hu , ezért ajánlottam (nem csak bulvár van rajta, sőt...).
( De amúgy ez megint csak arról szól, hogy amikor unatkozol, rendszeresen görnyedsz a gép előtt, ahelyett hogy feltalálnád magad (sport is létezik a világon...). Lehet lázadozni, attól még így van. Ezért gyengék a mai fiatalok. Ja és nem, semmivel sem okosabbak a mai fiatalok, az internet megjelenése előtt élt fiataloknál... És most finoman fogalmaztam... )
"Erről egyik ismerősöm jut az eszembe, aki ABC sorrendben olvasta a könyveket. Elég sokáig eljutott, és valószínűleg többet olvasott el mint azok akik eddig ide válaszoltak együttvéve."
Ennek semmi értelme... Tehát nem azért olvas el egy könyvet, mert érdekli, hanem azért mert az következik ABC sorrendben... Nevetséges. Arról nem is beszélve hogy nem minden könyv jó és hasznos... (pl.: "Szepesi Nikolett - Én, a szexmániás" és társai... ) Ha pedig csak azokat olvasta el ABC sorrendben, amelyek érdeklik, akkor megint semmi értelme... Lehet hogy az egyik könyv a másik fojtatása, és ő az ABC sorrend miatt, előbb olvassa a fojtatást és csak utána az első részt... Ha pedig semmi összefüggés ("egymásra épülés") nincs a könyvek között amelyek érdeklik, ezért úgy dönt, hogy ő ABC sorrendben olvassa el őket, abban nincs semmi különös, egészségére. Remélem nem kell tovább magyaráznom...
"De a legvalószínűbb az, hogy ha valaki az otthoni gépén folyamatosan be van jelentkezve a google accountjával, és még a naptárat is használja amibe beleírta hogy mit is akar csinálni aznap de nem emlékszik rá, akkor mindössze annyit kell tennie hogy megnyitja a google-t, és máris megtudta hogy mit akar csinálni aznap."
Erről szó sem volt... Aki ezért állítja be a Google -t kezdőoldalnak, az (is) rendben van, semmi gond nincs ezzel. De itt szó sincs erről. Tessék nézd csak meg: " [link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten." Azt nem tudja, hogy a neten mit csináljon, nem azt, hogy mik az aznapi teendői... Unatkozik, nincs itt semmi másról szó.
"És hogy miért vagy buta? (...) Ennek az konkrét okát pontosan nem ismerem."
Azt állítod buta vagyok, de mikor rákérdezek hogy miért állítod ezt, akkor a fent látható nem kissé nevetséges dolgot írod, hogy kitérj a válasz elől, mert igazából fogalmad sincs, csak egy egyszerű szájkaratés indulatember vagy, aki mindent magára vesz és mindentől bedurcizik. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!