Létrejött a facebookon a Real Trill Music-ot gyűlölők oldala. Valamit tenni kéne már, nem?
Előre leszögezem, fogalmam sincs ki az a Busta.
De ennek nincs is jelentősége, nem kötelező neked egyik oldalt sem olvasnod, letiltod és kész.
Tudod arany édes apám, a rap nem a káromkodásról szól, meg hogy "én mennyire menő vagyok" meg hogy ilyen számokat ír "egyed meg a gcimet." Szóval az ilyen címmel, magát minősíti, ezzel legyél tisztában, ő neki semmi köze a raphez.
Számtalan, jobb rapper van, akiről elmondható hogy ő igen, is érti a rap lényegét.
Busta magát, minősíti ezzel a szöveggel, hol ott 10-16 évesek hallgatják mert ez a menő.
Ő sose lesz a rap ikonja, épp ezért mert semmi értelme, üzenete sincs annak ami a rap lényege.
Hallgassad meg tkyd-et, Siska, Hősök, Sub bass monstert. Ő nekik VAN közük a raphaz.
De Bustának semmi.
Tudom, hogy most bele tapostam a kis lelki világodba, de ne légy felháborodva az igaz tényeken.
És mielőtt azzal jönnél, hogy egy számát sem hallgattam meg, de igen, meghallgattam.
Minden második szava káromkodás, ez igen nagy színvonalra mutat.
Tudod nem véletlen hogy többen, rossz szemmel nézik a rapnek műfaját, mert felhozod Bustát, bele hallgat megutálja a rap jelentését. Hol ott fogadok rá, hogy több rap rajongó lenne, ha Tkyd, Hősöket, hallgatná meg előtte, nem pedig Bustát.
Ennyi a lényeg, bajod van azzal hogy anti ellenesek is vannak a világban, ne kövessed őket, istenítsed Bustát ahogy akarod, de ne legyél felhárodva hogyha van ilyen. Mivel joguk van hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!