Youtube-ra hogyan tudnék bejelentkezni?
4 hónapig nem voltam gépközelben.
Van egy accountom. Régen, ha a bejelentkezésre kattintottam, kérte a felhasználónevet és jelszót, a youtube. Most viszont a google.com-ra dob, hogy "válasszon fiókot" és csak e-mail címmel lehet belépni (?).
A telefonszámom megváltozott, e-mail cím nem tudom melyik volt hozzárendelve, a jelszó emlékeztető, kérjen segítséget stb. opciók pedig egy új fiókot hoznak létre. A régi accountom egyszerűen nem tudom elérni...
Értem, köszi, csak az egésszel az a baj, hogy az e-mail cím lehet 4 darab, ebből 2 már nem létezik (de még felhasználónévként működnek).
S nekem az a youtube fiók kéne, amihez CSAK a felhasználónevet (és jelszót) tudom, az e-mail címről fogalmam nincs. A youtube pedig mindig új fiókot hoz létre.
Akkor írom MÉGEGYSZER, hogy YOUTUBE-ra CSAKIS a felhasználónevet tudom! Már vagy 7 éve regisztráltam oda, e-maillel, amit nem néztem 3 hónapig és kitörlődött!
A "Kér segítséget?" menüpont pedig új fiókot csinál youtube-on, a gmail-es e-mail címemet használva. DE NEKEM NEM AZ KELL!
Értem, értelek :) Nem sürgős az egész, ráérek. Azt hittem, van valaki, aki ugyan ilyen cipőben jár, mint én, de nem.
Ez a Google fiókos akármi, max. fél éve lehet. Előtte CSAKIS a felhasználónevet kérte. A felhasználónévnek (YouTube), a Google fióknak és a regisztrációkor használt e-mail címnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Nyilván szerintetek ez a 3 dolog egy és ugyan az, még egyenesen se tud menni ezek nélkül az ember, sőt, ebédkor csak a leves felét eheti meg az illető.
Írok a YouTube-nak. Ők segítenek. Tegye ezt mindenki.
[link] <- segítség másoknak.
Nem köpködök. Egyáltalán nem zavar.
Nem fogom ide leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!