Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-ra hogyan tudnék...

Youtube-ra hogyan tudnék bejelentkezni?

Figyelt kérdés

4 hónapig nem voltam gépközelben.

Van egy accountom. Régen, ha a bejelentkezésre kattintottam, kérte a felhasználónevet és jelszót, a youtube. Most viszont a google.com-ra dob, hogy "válasszon fiókot" és csak e-mail címmel lehet belépni (?).

A telefonszámom megváltozott, e-mail cím nem tudom melyik volt hozzárendelve, a jelszó emlékeztető, kérjen segítséget stb. opciók pedig egy új fiókot hoznak létre. A régi accountom egyszerűen nem tudom elérni...

2014. máj. 10. 07:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A Google-be, vagy ha úgytetszik a Gmail-be bejelentkezve, ezzel egyidejüleg bejelentkezel az ahhoz a címhez tartozó YouTube fiókba is.
2014. máj. 10. 08:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszi, csak az egésszel az a baj, hogy az e-mail cím lehet 4 darab, ebből 2 már nem létezik (de még felhasználónévként működnek).

S nekem az a youtube fiók kéne, amihez CSAK a felhasználónevet (és jelszót) tudom, az e-mail címről fogalmam nincs. A youtube pedig mindig új fiókot hoz létre.

2014. máj. 12. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ha nem létezik az emil cím hogy akarsz felhasználni?Amúgy kattintsál a „Kér segítséget?”menüre.Ha létezik emiled beléphetsz.Mint az előző leírta.
2014. máj. 22. 08:25
 4/11 A kérdező kommentje:

Akkor írom MÉGEGYSZER, hogy YOUTUBE-ra CSAKIS a felhasználónevet tudom! Már vagy 7 éve regisztráltam oda, e-maillel, amit nem néztem 3 hónapig és kitörlődött!

A "Kér segítséget?" menüpont pedig új fiókot csinál youtube-on, a gmail-es e-mail címemet használva. DE NEKEM NEM AZ KELL!

2014. máj. 22. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Hiába használsz „verzális” írásmódot attól még nem tudja itt neked senki érthetőbben leírni hogy ami elvan felejtve az elvan felejtve.Ha meg egy felhasználónévhez nem tartozik google fiók akkor felírathatod a Hősök Terére is akkor sem lépsz be.Tiszta hülyeség nem?Nem felhasználónévvel lehet belépni hanem emil címmel.
2014. máj. 22. 19:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, értelek :) Nem sürgős az egész, ráérek. Azt hittem, van valaki, aki ugyan ilyen cipőben jár, mint én, de nem.

Ez a Google fiókos akármi, max. fél éve lehet. Előtte CSAKIS a felhasználónevet kérte. A felhasználónévnek (YouTube), a Google fióknak és a regisztrációkor használt e-mail címnek az ég világon semmi köze egymáshoz. Nyilván szerintetek ez a 3 dolog egy és ugyan az, még egyenesen se tud menni ezek nélkül az ember, sőt, ebédkor csak a leves felét eheti meg az illető.

Írok a YouTube-nak. Ők segítenek. Tegye ezt mindenki.

[link] <- segítség másoknak.

2014. máj. 23. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is értelek.Nem te vagy az első(és nem is az utolsó)aki köpköd mind a google mind a youtube változtatások és variálások végett.Amugy meg én is megszívtam ezt az egésszet csak máshogy.Ötleted elsőosztályú írj a „jútyúbnak” hátha tényleg megoldás lesz.És ide is írd le ha pozitív ha másnak is szüksége lesz rá.
2014. máj. 23. 09:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem köpködök. Egyáltalán nem zavar.

Nem fogom ide leírni.

2014. máj. 23. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor tartsd meg magadnak míg rádforasszák az utolsó fekhelyed.Végül is isten azért teremtette a birkát hogy nyírják.
2014. máj. 23. 18:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Így van :)
2014. máj. 24. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!