Az én gépem a rossz, vagy ti sem láttok semmit itt?
Figyelt kérdés
Elvileg látni kéne a földet, de nekem az egész videó csak ilyen szürke. Nektek?
2014. máj. 10. 11:50
1/7 anonim válasza:
Nálam is szürke. Most nem megy az adás. :)
2/7 A kérdező kommentje:
És mikor megy?:D
2014. máj. 10. 11:53
3/7 anonim válasza:
"...a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor az ISS az éjszakai oldalon jár, olyan sok mindent nem lehet nézni."
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, akkor fekete a kép, mivel sötét van. De most szürke, azaz egyáltalán nem működik:D
2014. máj. 10. 11:55
5/7 anonim válasza:
Gondolom, amíg az éjszakai oldalon van, le is kapcsolják az adást, minek fogyassza az energiát... a szürke színt a Ustream teszi ki, mivel nincs adás.
7/7 A kérdező kommentje:
Jé, tényleg megy. csak fogalmam sincs épp mit látok. Gondolom valami űrizét:D De nem a földet kéne látni? Vagy most akkor ott éjszaka van, azért ilyen sötét? Nem tudná valaki megmondani, mikor van napos oldalon, szóval hánykor kellene megnéznem, hogy valami értelmeset is lássak? Tegnap este se láttam semmit, délután se, most se.
2014. máj. 10. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!