Jó ötlet? Van jövője?
Szia, szerintem lenne rá érdeklődés, viszont mindenképpen írd oda a videók alá, hogy Minden jog XZ-t illeti, én csak felhasználtam azt a magam és mások szórakoztatására. Semmi anyagi hasznom nem származik belőle. Ezt angolul és magyarul is.
Egy kérdés, ne haragudj meg: ennyi szabad időd van?
Szerintem érdemes felvenni a kapcsolatot a feltöltővel, mielőtt nekiállsz, és elmondani neki, hogy ez az ő érdeke is, mert olyan közönséghez jut el a videója, akik amúgy a nyelvtudás hiánya miatt nem néznék az eredetit, és felajánlhatnád a fentebb említett hivatkozás feltüntetését. Tudom, macera minden egyes feltöltővel lefutni ezeket a köröket, de még mindig jobb, mintha letiltják a videót. Meg érdemes lenne először néhány nem jogvédett tartalmat feltenni, hogy lássák, téged ez érdekel, és magas színvonalon csinálod - máskülönben lehet, hogy nem is válaszolnának.
Az érdeklődést tekintve nekem azért vannak kétségeim. Egyrészt a vegyes tartalom visszaüthet, mivel miért iratkoznék fel egy csatornára, ami össze-vissza adja az interjúkat Nicki Minaj-tól kezdve George R.R. Martinig. Szerintem tematikusan kéne gondolkodni. A másik dolog, pedig, hogy riportoknál, interjúknál érdemes az aktualitásra törekedni. Lehet, hogy készült egy tök jó riport az ukrajnai helyzetről, de annyira változékony a helyzet, hogy 1 hét múlva már senkit sem fog érdekelni. De ha felkerül egy ilyen, aminek a feliratozásával el tudsz készülni 1 nap, vagy akár néhány óra különbséggel, akkor lehet, hogy többen hivatkoznának rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!