Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan szerezhetek sok szavaza...

Hogyan szerezhetek sok szavazatot?

Figyelt kérdés
Több mint 100000 Ft a tét, és 4 induló között aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer. És én is az egyik induló vagyok. Egy IP címről csak 1 szavazat engedélyezett. Kb. még 50 kellene hogy megnyerjem. Milyen módszerrel tudnák még több szavazatot szerezni?

2014. máj. 13. 20:29
 1/4 SoulEater7797 ***** válasza:
Ha ennyire kéne, akkor ideírhattad volna a kérdésed után, hogy tanácsok mellett szavazatot is elfogadok, és egy link.
2014. máj. 13. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyen módon akarok. Ha valaki veszi a fáradságot hogy kattintson 3-at, akkor ezzel én is tartozok neki. Mondjuk kisorsolok a szavazók között valamenyi összeget. Csak nemtudom igazolni a sorsolást, úgyhogy ez hülyeség lenne.
2014. máj. 13. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, milyen verseny ez?:)
2014. máj. 13. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
ha csak ip alapján szűr, akkor elég egyszerű lenne kijátszani, de így tét nélkül én sem segítek csalni :D nem hiszem, hogy nem ér meg egy kis "házalás" annyit, ha csak 50 szavazat kell. de amúgy szerintem nem csak ip alapján szűr, hanem mondjuk felhasználónév vagy nem tudom(ahhoz ugye tényleg tudni kellene, milyen dolog ez).
2014. máj. 13. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!