Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Bwin pókeren nyert már valaki?

Bwin pókeren nyert már valaki?

Figyelt kérdés
Töltöttem fel 5000 forintot "fastforwardon" játszottam az elején fel mentem 42 dollárra de utána el buktam!Erdemes még fel tölteni pénzt vagy hagyjam a fenébe mert kamu?

2014. máj. 14. 17:30
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Szerintem nem kamu, de ez szerencsejáték...hallottam olyan csapatnyi emberekről akik összejátszanak (skype stb.) ilyenek ellen lehetetlen nyerni.

De a legtöbb élőszereplős pókerverseny is arról szól hogy, 10-ből 9 ember gyorsan kiesik.

Ha van kitartásod és elég időt és nem kevés pénzt is befektetsz biztosan szerzel elég gyakorlatot, de ehhez évek kellenek... (persze ha jó adottságaid vannak akkor már egy éven belül látni lehet valamilyen eredményt)

2014. máj. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!