Most váltottunk 5mb-ről 10mb-s netre és nem annyival szedi mint amennyivel kéne:/ Mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
Speedtest-et is csináltam és 3mb-vel szed még 5mb-vel sem szedi...a szolgáltatót kéne felhívni ez ügyben? Vagy csak még nem csinálták meg?2014. máj. 17. 10:25
1/4 anonim válasza:
Torrent letöltésnél mennyi a max letöltési sebességed? 10osztva 8-cal az 1.2. Magyarul 1.2 MB/s-al kell maximumban letölts.
2/4 anonim válasza:
Először el kéne olvasni a szerződésben a kisbetűs részt,hogy mi a garantált letöltési sebesség...
3/4 ftibor1 válasza:
szia,nézd meg u torrentel hogy a letöltés mennyi kb/s, az én btel csupasz adsl -m 5mb/s, és valamivel több mint 600 kb/s-al tölt, egy film /játékot,ha több van betéve a torrentba akkor azokat szüneteltesd. www.btel.hu/lakossagi/adsl
4/4 levis56 válasza:
Mindent a garantált letöltési sebességedből lehet kiszámolni. 10-es csomagnál nekem (T-home) 1 MB volt a garantált ez 128 kb letöltést jelent,ha ennél több akkor nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!