Az instant gaming megbízható?
Az ismerősödnek nem sok köze van az informatikához, rossz embert kérdeztél.
Nem tudnak levonni, minden népszerű netes fizetési lehetőség biztonságos ilyen szempontból. Egyedül paypalnál lehet előfizetést regisztrálni egy eladó felé, de akkor ki van emelve, hogy subscription.
A felsorolt fizetések közül érdemes PayPalon keresztül vásárolni az oldalról, mivel ott normális a support, ha átvernek akkor megpróbálhatod visszaigényelni a pénzt.
Én többször is vásároltam az Instant-Gaming.com-ról. A DLCompare.com oldalon olvasható néhány negatív vélemény ellenére, nekem 5 vásárlásom során sem volt soha bajom velük. Tőlük vettem a Cities: Skylines-t és mindkét DLC-jét, a Dyling Light-ot és még valamit.
A működő Steam kulcsot Paypalos fizetés után azonnal megkaptam, soha panaszom nem volt rájuk.
Érdemes szétnézni a DLCompare.com-on, ami egy árlistázó oldal játékokhoz. A szürkeimportos oldalakat, G2A, Kinguin és társai kerülöm, de Instant-Gaminges ajánlatoktól felfelé megbízható.
Ott van még az Isthereanydeal.com is, ahol szintén megbízható boltok ajánlatai láthatóak.
Na meg holnap kezdődik a Steam Nyári Vásár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!