Windows 10 internet probléma?! Több alant
Figyelt kérdés
Üdv! Tehát internet problémám van, de szerencsére nem olyan súlyos. A pc-t nemrég vettem, és minden driver, frissítés fenn van sztem igy ez nem lehet a baj. Tehát néha elmegy az internet, olyan sárga kis jel kerül a tálcás ikonja mellé, aztán kis idő múlva visszajön, ez megy kb. 2 napja, de szerencsére nem sokáig tart. Amire gyanakodok: kb. 3 napja telepítettem a Hamachi nevű programot, hogy co-op módba tudjak játszani, és az ikonja bekerült a hálózati kapcsolatok nevű mappába, ezért is gyanus számomra... Szerintetek mi lehet a probléma? Van erre vmi kijavító csomag, driver akármi???2016. jún. 23. 19:26
1/2 anonim válasza:
Én a hasonló Tunngle nevü progrramot használom nekem 1szer vol.t ilyen problémám. amit tudok ajánlani ha nme használod tiltsd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!