Egy teamspeak 3 szerveren hogyan lehet beállítani, hogy mi legyen a szerver ip-je?
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm!2016. jún. 30. 21:20
1/6 anonim válasza:
Sehogy. Csak aldomaines IP-t lehet beállítani, pl. teamspeakszerverem.weboldalam.hu | De ehhez is kell bérelni weboldalam.hu domaint.
2/6 anonim válasza:
#1 annak semmi köze az ip-hez, az domain ami mutathat egy ip-re.
Ip-t pedig az internet szolgáltatód ad neked, vagy a szerverterem ahol a géped van. Te nem befolyásolod ,hogy az x ezer Ip közül ami van neki, melyiket adja oda.
3/6 anonim válasza:
#2 Nem is mondtam. Csak egy lehetőséget említettem meg, hátha a kérdező hasonló esetre gondolt.
4/6 anonim válasza:
Akkor csak fura amit írtál, miért pont aldomain, miért nem jó a rendes? Ugyan az a procedúra csak nincs feleslegesen kiegeszitve a cim.
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából arra gondoltam, hogy a "server adress" nem egy ip, hanem pl.: "xy.xyz".
2016. júl. 1. 19:25
6/6 anonim válasza:
Akkor domain kell neked, amit az első válaszoló gondolatolvasással kitalált.
Két évre 1500Ft összesen a bérlés. (.hu címnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!