Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Spreadsheets-ben (google...

Spreadsheets-ben (google Excel) van lehetőség munkafüzethivatkozások megszüntetésére? Szeretnék törölni lapokat, de akkor a belőlük hivatkozott cellaértékek is törlődnének egy másik lapon.

Figyelt kérdés
Az AI-alapú válasz nem működik: "Adatok" > "Lekérdezések és Connections" > "Munkafüzethivatkozások"

jún. 13. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Ránéztem, de nem láttam hasonlót, mint az excelben, hogy break link vagy hasonló. Tehát szerintem a másolás majd csak az értékek beillesztése a működő megoldás.

Esetleg valami addon lehet van rá vagy script (ami lehet ugyanezt teszi egyébkét).

jún. 13. 10:36
 2/2 Belunt ***** válasza:
Három éve használtam utoljára, de úgy tudom nem lehet. Elég minimalista képességei vannak, szóval nem meglepő ha nem lehetséges.
jún. 15. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!