Torrent seedelés beállítás?
Qbittorent klienst használok és elsősorban nCoreról szoktam letölteni.
Minden beállítás megfelelő jelzi az online kapcsolatot de mégsem működik a seedelés.
Routeren is minden beállítás megfelelő.
nCore oldalon a Wiki segédlet alapján jártam el és mégsem működik.
Mi lehet a baj?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Megnézted, hogy a letöltők azok valójában leecherek, és nem partial seederek? Mert hiába mutatja a kliensed vagy az oldal, hogy vannak letöltők, ha ők kihagyták az nfo vagy sample fájlokat, akkor leechernek megjelölt seederek lesznek. Ők már befejezték a letöltést és seedelnek, de nem töltötték le az adatok 100%-át, ezért nem teljes értékű seedernek számítanak és a letöltők között lesznek listázva.
nCore-on felejtős az érdemi seed, jelenleg a statisztika szerint 1903% a seeder/leecher arány, és az oldalon 11 ezer valódi letöltőre 436 ezer seeder jut. Ezért is van időalapú aránytartási rendszer, mert képtelen lennél minden egyes torrentnek pl. a 30%-át adattal visszaosztani.

válasza:

válasza:Portot nyitottál vagy csak UpNp-vel megy a qBittorrent? Igazából ha a zöld online ikon van ott alul, akkor nagy baj nem lehet.
Ha nem seedelsz éppen az azt jelenti nincs akinek feltölts. Majd idővel lesz, minél több torrentet futtatsz, annál nagyobb eséllyel lesz rád is szükség.
Nekem jelenleg 57 db torrent van a kliensemben (ugyan úgy qBittorrent) és most épp csak 1 db-on fut seedelés, az is csak 500-600 KB-al tölt fel, pedig nyilván nem annyi a feltöltési sebességem, csak épp ennyire van szükség, mivel rajtam kívül még van csomó másik seeder azon a torrenten és nincs annyi letöltő rajta. A többin meg lehet, hogy épp egyáltalán nincs letöltő azért nem tölt fel, vagy ha van is, elég rá a többi seeder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!