Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A MÁV+ app miért "plusz", ha...

A MÁV+ app miért "plusz", ha sokkal kevesebbet tud és azt is rosszabbul kivitelezve, mint a régi MÁV app?

Figyelt kérdés
Ez ilyen fideszes szemfényvesztés? Kellett a fejlesztőcsapatnak a köszpénz? Mire jó ez, a felesleges pénzszóráson kívül? Miért nincs még tüntetés, hogy szüntessék meg a MÁV+ appot, és fejlesszék a régit?
jan. 10. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A plusz valószínűleg arra utal, hogy modern stílusú a felület, kiadták hogy tesztelje a nép, majd amikor teljesen hibátlan és minden funkciót sikerült hozzáadniuk, akkor meg fog szűnni a régi. Ez így szokott működni.
jan. 10. 21:54
 2/4 Aktív Szál ***** válasza:
100%
Hát, a régi appon se hogyan se sikerült számlát kérnem német cégnévre, az újban ment, szóval nekem plusz.
jan. 10. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert van benne egy plusz, a késés biztosítás.
jan. 10. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:

A legjobb plusz az, hogy Esztergm helyi buszbérletet sem az internetes felületen, sem a MÁV+ alkalmazásban nem lehet veni, kizárólag a régi "sima" MÁV alkalmazásban.

Viszont ha már megvettem, utána be tudom mutatni az újon is...

jan. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!