Hol szerezhetném be a GTA V-öt eredetiben? Szeretnék online játszani, de csak eredeti játékkel lehet. Találtam árukeresőn, ott 6000 Ft., de ilyen olcsó lenne, létezik ez, vagy átverés? Nem vagyok tisztában a játékok áraival, nem játszom túl gyakran.

válasza:

válasza:Pár éve 14 euróért húztam be a Steam-en. Akkor volt egy elég jó leárazás meg ha jól emlékszem pár hete is volt minden Rockstar gamesre is valami hasonló.
Én Steam-en jól jártam ezzel, igaz hogy digitálisan lett meg tehát fizikailag nem, de ez ne gond, letöltöttem picivel több mint 1 óra alatt, ajánlom hogy legyen bőven tárhelyed rá, aztán ha megvan regisztrálsz meg minden és onnan már tudod hogy kezdj online játszani.

válasza:Közel 13 éves játékról beszélünk, nagyon sokszor volt már 'fillérekért' leakciózva online platformokon, sőt pár éve az Epic ingyen adta, így aki az a pár nap alatt hozzáadta a könyvtárához, díjmentesen játszhat vele ma is.
Maga korában nagyon is jó volt a GTA 5 (online), de rengeteg modder/csaló van, akik végig trollkodják, chashelik a játékod is akár.
Nevetségesen rossz munkát végzett a Rockstar az egész online / anticheat-et tekintve.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!