Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol szerezhetném be a GTA...

Hol szerezhetném be a GTA V-öt eredetiben? Szeretnék online játszani, de csak eredeti játékkel lehet. Találtam árukeresőn, ott 6000 Ft., de ilyen olcsó lenne, létezik ez, vagy átverés? Nem vagyok tisztában a játékok áraival, nem játszom túl gyakran.

Figyelt kérdés
[link]
márc. 3. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Steam-en is csak 30€.
márc. 3. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megvásárolhatod, 4-5 ezerért is vannak még ilyen digitális kulcsok piacon. Ha biztosra akarsz menni, a steam-et ajánlom, szinte minden kiárusitásban benne szokott lenni 15 euró körüli áron, de még epic games-en is kilökik néha.
márc. 3. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve 14 euróért húztam be a Steam-en. Akkor volt egy elég jó leárazás meg ha jól emlékszem pár hete is volt minden Rockstar gamesre is valami hasonló.

Én Steam-en jól jártam ezzel, igaz hogy digitálisan lett meg tehát fizikailag nem, de ez ne gond, letöltöttem picivel több mint 1 óra alatt, ajánlom hogy legyen bőven tárhelyed rá, aztán ha megvan regisztrálsz meg minden és onnan már tudod hogy kezdj online játszani.

márc. 3. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Közel 13 éves játékról beszélünk, nagyon sokszor volt már 'fillérekért' leakciózva online platformokon, sőt pár éve az Epic ingyen adta, így aki az a pár nap alatt hozzáadta a könyvtárához, díjmentesen játszhat vele ma is.

Maga korában nagyon is jó volt a GTA 5 (online), de rengeteg modder/csaló van, akik végig trollkodják, chashelik a játékod is akár.

Nevetségesen rossz munkát végzett a Rockstar az egész online / anticheat-et tekintve.

márc. 3. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
steamen megveszed
márc. 4. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem működik a Google vagy mi? Beírod GTA V és feljön a hivatalos oldala, de a steam-es is, ahol meg lehet venni. Leárazáskor 15€ szokott lenni...
márc. 5. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!