Hogyan hívják azt a programot, ami...?
Gammer vidikben látni olyat, hogy a videóban lehet látni a billentyű és egér gombok lenyomását, amiket aktuálisan lenyom az illető gameplay alatt.
Mi a neve? Van ingyenes is vagy valami fizetős? Hol tölthetem le?
(Egy videót találtam témában, de nem érvényes a link.)

válasza:Rövid keresés után a "Nohboard" ilyen, de nem ismerem a működését.

válasza:Egy csomó ilyen prezentációs program létezik. Nem csak gameplay videókhoz, hanem webinarokhoz, tutorialkohoz, szoftver használattal kapcsolatos céges meetingekhez is használják őket.
Van olyan is, ami bekarikázva mutatja az egeret, hogy jobban átható legyen, hol jár a kurzor, meg olyan is, amivel rajzolni lehet a megosztott képernyőre, bekarikázni, kiemelni dolgokat a nézők számára.
Google AI módba beírod, hogy mit szeretnél pontosan elérni és milyen operációs rendszert használsz és mond rá egy csomó féle programot.
Vannak köztük ingyenesek is, meg fizetősek, vagy olyan, ami vagy próbaidőre, vagy néhány funkciója ingyenes, de egy idő után, vagy a többi funkció használatához már fizetni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Hozzátételek, mire gondolok pontosan igazán, hogy például facebook, instagram, linkedin, youtube közösségi média profilok- és csatornák pontos belinkelésének megadásával azt okéval klikkelni a megfelelő kitöltendő mezőbe és majd megmutatja a pontos ahhoz a profilhoz...
iskola, általános iskola, szakközépiskola
Főleg Škoda Fabia és Iveco Daily-re kellene a hibák megtalálásához. Nem baj ha fizetett is, megvenném mert már az ideg szét.......
Sziasztok! Ezer éve szeretném már tudni, hogy mi az a program. A YouTube videókban általában zöld színnel mutatja a cpu, gpu, ram stb kihasználásait, de találkoztam már rózsaszínnel is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!