Mi lehet az oka ?
Figyelt kérdés
a notepadban nem tudom állítani a betűméretet, és csak vastag betűvel ír, a firefoxban ha elkezdek a keresőbe írni csak vastag betűvel ír, más böngészőben nem, és a sony vegas nem indul, ezt ma kezdte el csinálni fogalmam sincs miért. a rendszerem windows 10jún. 3. 11:02
2/2 A kérdező kommentje:
a windowst ?
jún. 3. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem lehet az AVAS programot eltávolitani a laptopomról?
Telepitettem de nem tudom eltávolitani!
A KMPlayer Médialejátszóban,hogyan tudom úgy beállítani a filmek nézését,hogy kitöltse a monitorom teljes képernyőjét?
Ma telepítettem,és nem...
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszát,mindenkinek mennek a zöld pipák természetesen.
Ps2 játékot hogy lehet
futtatni psp emulátoron?
Kicsomagoltam a zipet ugyan úgy mint a psp jatekoknal, es meg is azt irja a ps2 zipeknel hogy előbb csomagold ki es nem birom futtatni. (Psp emulátoron szeretném ezért szeretném át irni olyan fáljba amiben el indítaná a psp)
Van olyan csoport, ahol Macbook, mac OS kéedéseket
lehet feltenni?
(Blu rayt szeretnék lejátszani, de összeesik a kép, és lefagy.. Vlc vel, Airsoft mac el, Videobyte tal is probáltam)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!