DaVinci Resolve-ban nem lehet sehogy megoldani, hogy a görgővel tudjak a timeline-ban jobbra-balra mozogni?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meg szeretném tanulni a DaVinci Resolve-ot is és valós kisfilmek mp4 felvételein kívül pár gameplay-t is vágnék benne de bármilyen videót rakok be nagyon akadva játsza csak le. Le lehet venni valahol az előnézeti minőséget esetleg vagy mi mert a gépem meg van hozzá és...
Meg szeretném vágni a felvételt, a source ablaknál, és mikor húznám át az idővonalra mindig csak a hangot engedi.
Viszonylag jól tudok vágni premierrel, de mostanában lett egy probléma, amivel még mindig tudok vágni, de sokkal nehezebb. Régebben amikor vágás közben a nyilakkal mozgattam a tinelineon azt a kék csíkot, aminek elfelejtettem a nevét, akkor minden jobra vagy balra...
Videó vágással foglalkozom már jó pár éve. Premiere proról álltam át Vegasra mivel gyorsabban lehet benne vágni viszont a beimportált snittek thumbnailjeit mindig újratölti akárhányszor megynomom a ctrl+z-t vagyis visszavonok valamit, 4 és fél órányi anyag van a...
A kérdés kifejtve: Vannak több adatsorom. Egy sorban van 5 db dátum, ezeket szeretném egy idővonalon ábrázolni. Próbáltam a Gantt diagramot, de az csak Start meg Finish dátumokkal működik jól, nekem meg több dátumom van annál. Emellett még fontos lenne, hogy mivel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!