Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Instagram másnak is csinál ilyet?

Instagram másnak is csinál ilyet?

Figyelt kérdés
Nem jönnek meg az üzenetiem értesítésbe. már újraraktam a telóm, letöröltem az appot és felraktma újra, legfirsebb verzió mindenből. IOS

aug. 31. 22:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem enged az instagram regisztrálni? Másnak sikerült mostanában?

Próbáltam már mindennel: másik e-mail (másik szolgáltatónál), facebookon keresztül, de mindig kijön valami hibaüzenet....

Instagram másnak is rossz asztali számítógépen?

Órák óta nem tudom betölteni a követéseim listáját, most pedig már a profilokat sem hozza be, azt írja hiba történt, próbáljam újra. Ha újra próbálom akkor se jó. Firefoxról és Chromeról is ugyanez van. telefonról viszont jó. Más is ezt tapasztalja, vagy csak nekem rossz?

Instagram másnak sem megy?

Ha megnyitom az appot az ujjlenyomatos biztonsági rész után azonnal bezáródik az app. Ma reggel óta tapasztalom? Vagy a telefonnal lehet gond? Már ki- és bekapcsoltam de ugyanez van.

Hogy lehet Instagrammon jelenti valakit aki másnak adja ki magát, de nem tudod hogy kinek?

Ugye ha ezt az opciót választod akkor be kell írni mindig hogy kinek vagy minek adja ki magát.Róla lenne szó. Vagy csak szerintem 3 különböző ember képeit használja de minimum 2? Ráadásul valszeg emberekre vadászik mert engem is megtalált marhára átlátszó...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!