Hogyan kell frissíteni az "yt-dlp.exe" youtube letöltő programot win10-en?

válasza:Azért "nem ismeri sem külső sem belső parancsként", mert az yt-dlp.exe-t tartalmazó könyvtár nem szerepel a PATH környezeti változóban.
Ezt úgy adhatod hozzá, hogy megnyitod a Rendszert (Windows + X billentyűkombináció majd Rendszer menüpont) --> Speciális rendszerbeállítások --> Haladó fül --> Környezeti változók gomb --> A rendszerváltozók listában megkeresed a PATH változót, majd a lista alatti Szerkesztés gombra kattintasz --> a megjelenő ablakban hozzáadod az yt-dlp könyvtárát --> Ok gomb.
De hozzáadhatod rendszergazdai jogosultságú parancssorból ( [link] ) is:
setx /M PATH "%PATH%;C:\ytdlp\"
ahol a "C:\ytdlp\" az yt-dlp könyvtára.
Via: [link]

válasza:Vagy azt is megteheted, hogy mielőtt kiadod a parancssorban a
yt-dlp.exe -U
parancsot, belépsz a yt-dlp-t tartalmazó könyvtárba - például így:
cd c:\ytdlp\
Kedves anonim! Köszönöm a segítségedet! Lényegesen előrébb jutottam, de a frissítési művelet lezajlása után kiírja, hogy nem tudta eltávolítani a jelenlegi verziót.
C:\>yt-dlp -U
Current version: stable@2026.03.17 from yt-dlp/yt-dlp
Latest version: stable@2026.08.19 from yt-dlp/yt-dlp
Current Build Hash: 3db811b366b2da47337d2fcfdfe5bbd9a258dad3f350c54974f005df115a1545
Updating to stable@2026.08.19 from yt-dlp/yt-dlp ...
ERROR: Unable to move current version
Erre is van valami ötleted, mert az előző nagyon jó volt!

válasza:Másik ember vagyok nekem ez jogosultsági problémának tűnik. Bár ennyi hiba üzenetből megmondani nehéz, de szerintem másolni, kicsomagolni akar olyan könyvtárat érintve amihez nincs engedélye. Ha bízol a programban próbáld futtatni rendszergazdaként a parancssort.
Start menüből tudsz ilyen jogosultsági szintre emelt parancssort nyitni.

válasza:További kérdések:
Az "A" oszlop értékeit szeretném "B" oszlop értékeivel összehasonlítani. Az A oszlopban nincs ismétlődés, csak egyedi értékek. A B oszlopban azonban egy érték többször is szerepel. Így a feltételes formázás ismétlődő értékek opciója nem működik, mivel az az oszlopon...
Ezt most a FB produkálta: "KÉKELŐSZE FELVÉTÉSEK ÉS SZÓNÓR BOOMS ZÖRŐZTETIKÉNT AZ AUSTRÁLIA" Mintha csak az etimonok lennének beletáplálva és ő alkotna alkalmi szavakat.
Pontosabban egy busznak a mini verzióját szeretném megcsináltatni, mint egy Matchboxot. De olyanra lenne szükségem, akik pontosan lemásolják, matricázzák, vagy festik.
Adott két HDD, eredeti és mentés. A két meghajtó kiválasztott könyvtár struktúrájának összehasonlítása után a kétoldali különbségeket is felderíti a program és megpróbálja azokat összepárosítani fájl paraméterek és adattartalom alapján. - Az azonos tartalmú de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!