Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell frissíteni az...

Hogyan kell frissíteni az "yt-dlp.exe" youtube letöltő programot win10-en?

Figyelt kérdés
Próbáltam parancssorba beírni a: "yt-dlp -U" parancsot, de nem ismeri sem külső sem belső parancsként.

szept. 2. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért "nem ismeri sem külső sem belső parancsként", mert az yt-dlp.exe-t tartalmazó könyvtár nem szerepel a PATH környezeti változóban.

Ezt úgy adhatod hozzá, hogy megnyitod a Rendszert (Windows + X billentyűkombináció majd Rendszer menüpont) --> Speciális rendszerbeállítások --> Haladó fül --> Környezeti változók gomb --> A rendszerváltozók listában megkeresed a PATH változót, majd a lista alatti Szerkesztés gombra kattintasz --> a megjelenő ablakban hozzáadod az yt-dlp könyvtárát --> Ok gomb.

De hozzáadhatod rendszergazdai jogosultságú parancssorból ( [link] ) is:

setx /M PATH "%PATH%;C:\ytdlp\"

ahol a "C:\ytdlp\" az yt-dlp könyvtára.

Via: [link]

szept. 2. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy azt is megteheted, hogy mielőtt kiadod a parancssorban a

yt-dlp.exe -U

parancsot, belépsz a yt-dlp-t tartalmazó könyvtárba - például így:

cd c:\ytdlp\

szept. 2. 15:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Kedves anonim! Köszönöm a segítségedet! Lényegesen előrébb jutottam, de a frissítési művelet lezajlása után kiírja, hogy nem tudta eltávolítani a jelenlegi verziót.

C:\>yt-dlp -U

Current version: stable@2026.03.17 from yt-dlp/yt-dlp

Latest version: stable@2026.08.19 from yt-dlp/yt-dlp

Current Build Hash: 3db811b366b2da47337d2fcfdfe5bbd9a258dad3f350c54974f005df115a1545

Updating to stable@2026.08.19 from yt-dlp/yt-dlp ...

ERROR: Unable to move current version

Erre is van valami ötleted, mert az előző nagyon jó volt!

szept. 2. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A PowerShell elvégezte a munkát! Tovább ne fáradj a válasszal!
szept. 2. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Másik ember vagyok nekem ez jogosultsági problémának tűnik. Bár ennyi hiba üzenetből megmondani nehéz, de szerintem másolni, kicsomagolni akar olyan könyvtárat érintve amihez nincs engedélye. Ha bízol a programban próbáld futtatni rendszergazdaként a parancssort.

Start menüből tudsz ilyen jogosultsági szintre emelt parancssort nyitni.

szept. 2. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ui: nem láttam az utolsó üzenet tárgytalan
szept. 2. 16:39

További kérdések:

Ismétlődő értékeket hogyan tudok kijelölni excell táblázatban?

Az "A" oszlop értékeit szeretném "B" oszlop értékeivel összehasonlítani. Az A oszlopban nincs ismétlődés, csak egyedi értékek. A B oszlopban azonban egy érték többször is szerepel. Így a feltételes formázás ismétlődő értékek opciója nem működik, mivel az az oszlopon...

Miért így fordít az AI?

Ezt most a FB produkálta: "KÉKELŐSZE FELVÉTÉSEK ÉS SZÓNÓR BOOMS ZÖRŐZTETIKÉNT AZ AUSTRÁLIA" Mintha csak az etimonok lennének beletáplálva és ő alkotna alkalmi szavakat.

Melyik céget az, ami 3D nyomtatással foglalkozik és tudna egy makettet készíteni?

Pontosabban egy busznak a mini verzióját szeretném megcsináltatni, mint egy Matchboxot. De olyanra lenne szükségem, akik pontosan lemásolják, matricázzák, vagy festik.

Létezik-e olyan mappa szinkronizáló program ami intelligensen megoldja a mentések kezelését úgy, hogy minél kevesebb legyen a felesleges írási...

Adott két HDD, eredeti és mentés. A két meghajtó kiválasztott könyvtár struktúrájának összehasonlítása után a kétoldali különbségeket is felderíti a program és megpróbálja azokat összepárosítani fájl paraméterek és adattartalom alapján. - Az azonos tartalmú de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!