Macbookra honnan lehet letölteni Word,exel, powerpoint, programot ingyenesen?

válasza:

válasza:A Word-öt Excel-t, Powerpoint-ot tartalmazó Microsoft Office programcsomag fizetős, kereskedelmi szoftver.
Vagy egyszer fizetős változatban:
vagy előfizetésesen:
Alternatívának ott van a teljesen ingyenes, nyílt forrású Libreoffice:
melyben a Writer a Word-nek, a Calc az Excelnek, az Impress a Powerpointnak felel meg.
Léteznek online használható alternatívák, ilyen például a Google Dokumentumok (ennek használatához Google-fiók kell):
illetve a Microsoft 365 online (ehhez meg Microsoft-fiók):

válasza:

válasza:Ha ingyen kell, használj ingyenest. Ha MS Office kell, akkor meg tessék kifizetni.
Nekem az előbbi fontosabb volt, ezért használtam 15 évig open officet, három éve pedig libre officet.
Kapcsolódó kérdések:
Nem weboldalt keresek amin keresztul megnyitom hanem olyan programot amit telepitek és tudja olvasni a MS power point file-okat.
Felléptem az oldalra, ahova be kell írni az oktatási azonosítót, születési dátumot és a nevem. Kaptam egy üzenetet az e-mail fiókomba, de nem kaptam jelszót, anélkül pedig nem tudok bejelentkezni. Nagyon fontos lenne most nekem az, hogy tudjam használni.
Ráadásul letölteni se engedi a Word egyik verzióját se. Jelenleg a Word 365 van rajta de csak a próbaverziót használhatnám egy hónapig, utána meg kéne venni.
Ha a Microsoft oldaláról próbálkozom, ott kér fizetési adatokat a megvásárláshoz.
A lényeg a diákon van,hogy elő tudjak vele adni.
Sürgősen kellene a gépre powerpoint mert 2 nap múlva vizsgázok, de a gép nem saját, mert az enyém szervizben van. Viszont ezen a gépen nincs semmilyen excel, powerpoint, vagy word és így elég szívás... nem is tudom, hogy létezhet így egy gép... szóval nem tudom...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!