Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Macbookra honnan lehet letölte...

Macbookra honnan lehet letölteni Word,exel, powerpoint, programot ingyenesen?

Figyelt kérdés

szept. 2. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Fizetős terméket ha ingyen szerzel be, azt lopásnak hívja a köznyelv. Van lóvé 600 ezres Apple termékre, de a programot rajta már elcigánykodnád. Ejnye... Azt szokták ilyenkor mondani, hogy ha van pénzed majomra, legyen a banánra is.
szept. 2. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Word-öt Excel-t, Powerpoint-ot tartalmazó Microsoft Office programcsomag fizetős, kereskedelmi szoftver.

Vagy egyszer fizetős változatban:

[link]

vagy előfizetésesen:

[link]

Alternatívának ott van a teljesen ingyenes, nyílt forrású Libreoffice:

[link]

melyben a Writer a Word-nek, a Calc az Excelnek, az Impress a Powerpointnak felel meg.

Léteznek online használható alternatívák, ilyen például a Google Dokumentumok (ennek használatához Google-fiók kell):

[link]

illetve a Microsoft 365 online (ehhez meg Microsoft-fiók):

[link]

szept. 2. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha diák vagy, ingyenes. Egyébként kalóz oldalakról, de az jogszerűtlen.
szept. 2. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
91%

Ha ingyen kell, használj ingyenest. Ha MS Office kell, akkor meg tessék kifizetni.

Nekem az előbbi fontosabb volt, ezért használtam 15 évig open officet, három éve pedig libre officet.

szept. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Van ingyenesen letölthető program ami megtudja nyitni a powerpoint file-okat?

Nem weboldalt keresek amin keresztul megnyitom hanem olyan programot amit telepitek és tudja olvasni a MS power point file-okat.

Hogyan tudom ingyenesen letölteni az Office 365 csomagot?

Felléptem az oldalra, ahova be kell írni az oktatási azonosítót, születési dátumot és a nevem. Kaptam egy üzenetet az e-mail fiókomba, de nem kaptam jelszót, anélkül pedig nem tudok bejelentkezni. Nagyon fontos lenne most nekem az, hogy tudjam használni.

Ez most komoly, hogy a Windows 10 nem enged ingyenesen használni olyan alap programokat, mint a Word, Excel és a Powerpoint?

Ráadásul letölteni se engedi a Word egyik verzióját se. Jelenleg a Word 365 van rajta de csak a próbaverziót használhatnám egy hónapig, utána meg kéne venni.

Ha véletlenül letöröltem a gépemről a Power pointot, honnan tudom letölteni újra ingyenesen a magyar nyelvűt?

Ha a Microsoft oldaláról próbálkozom, ott kér fizetési adatokat a megvásárláshoz.

Tudtok hasonló alkalmazást, mint a PowerPoint ingyenesen?

A lényeg a diákon van,hogy elő tudjak vele adni.

Van ingyenesen letölthető Power Point, vagy csak a próbaverziók azok?

Sürgősen kellene a gépre powerpoint mert 2 nap múlva vizsgázok, de a gép nem saját, mert az enyém szervizben van. Viszont ezen a gépen nincs semmilyen excel, powerpoint, vagy word és így elég szívás... nem is tudom, hogy létezhet így egy gép... szóval nem tudom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!