Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program a mivel át...

Van olyan program a mivel át lehet konvertálni a Google föld által felvet videókat (vagy körutazás vagy hogy hivják) mp4 vagy valami olyan formátumra amit le tud játszani pl sima window media player?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom, valamilyen screen recorderrel (olyan program, amivel fel tudod venni ami a monitoron van) meg lehet csinálni.

Pl.

CamStudio

HyperCam

...

2010. dec. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

A Windows 7-en nincs Movie maker?

És ha nincs, van valami egyszerű program amiben lehet videót vágni/szerkeszteni?

Zeneszerkesztő program? (ár, modernség nem számít)

Egyet szeretnék csak:- Ez az egyetlen és legfontosabb: olyasmi legyen a zenebeviteli mód, mintha zongoráznék. Ezt úgy értem, hogy szó szerint van egy zongorához hasonlító billentyűsor és nem grafikusan kell betippelnem, hogy hová tegyek egy hangot, mert az nekem nem...

Van olyan program vagy valami, amivel egy vagy több hanggal leljebb lehet konvertálni egy adott zenét? Karaoke dalokra gondolok.

Valamelyik karaoke dal túl magas nekem. Mint pl jessie j- Domino száma:) És jó lenne valahogy leljebb "tenni":) Valaki tipp?

Valami jó program? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Lehetőleg magyar legyen, videóvágáshoz kéne.. Kérlek honlapot is küldjetek, ahol letölthetem, előre is köszönöm! :)

Van olyan műholdas program amellyel valós időben megtudok nézzni helyeket?

A google föld-et milyen időközönként frissitik?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!