Létezik autószerelő szimulátor?
olyanra gondolok, hogy kapsz egy kocsit és le van írva,hogy mit kell rajta megjavítani és azt megjavítod...
ja és aki tudja honnan lehet letölteni írjon privátban. köszi szépen :)

Street Legal Redline is valami ilyesmi. Atomokra szedheted a kocsit, hengerekig, vezérműtengelyig stb...
Igaz itt ha rossz valami nem csavaronként szeded szét ez a hátulütője, viszont előnye, h rengeteg modot csináltak hozzá, így akár a legújabb típusú kocsikat is bele lehet tenni. (ehez leírás:
Illetve volt még egy, amit kimondottan csavaronként kellett szétszedni, csavarról csavarra haladva, ősrégi játék... Mindig hordták a kuncsaftok a kocsikat, de már nem emlékszem a címére :( pedig most hogy olvastam kockulnék vele én is :D

Amit adtam linket ott nem tudod letölteni. az csak leírás róla, illetve 1-2 mod hozzá.
(letölteni torrent oldalakon tudod, esetleg warez oldalakról mivel nem ingyenes, azt meg ide nem linkelek)
Egy tipp.... piratebay....
letöltöttem, megy a játék, tök jó az egész, csak egy gondom van: az hogy angol
VAN HOZZÁ MAGYARÍTÁS?

Nos ami azt illeti nem tudom van-e magyar verzió, vagy magyarosítás hozzá én mindig angolul nyomtam.
Magyarosítás portálon nincs, szóval tartom valószínűnek, hogy nem fordították le.
akkor kénytelen leszek angolul játszani vele
köszi

Gearhead Garage
Autószerelős 3D játék,az ügyfelek hozzák neked a kocsikat te meg megcsinálod majd ha lesz pénzed aukción is vehetsz roncsokat,amiket feljavítasz majd eladod az aukción.Lehet erre gondolt az első,de nem emlékszek rá hogy ki lehet próbálni,max bebirod indítani hogy indul-e.Ha bármi gond van a motorral nem indul.
Magyarosítás nincs hozzá amennyire tudom,de ha nem tudsz angolul az sem nagy gond mert hibás részek sárga,piros,barna színűek ami zöld az jó ami barna az javíthatatlan (úgy emlékszek) ha meg hiányzik valami azt úgy is észre veszed egy idő után vagy megnézed a boltban,bontóban az adott tipushoz az alkatrészeket és kitalálod hogy na mi hiányzik mint valami kirakóban :D
Nagyon szuper játék kár hogy nem csináltak újabb részt:
Car Mechanic Simulator 2014
Itt csavaronként szedheted szét a kocsit, és még kis is lehet próbálni. Karosszériát ugyan nem javíthatsz, de szerintem élvezetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!