Megéri USB-vel helyettesíteni a ramot a Readyboost-al?
Figyelt kérdés
Van egy amd athlon x2 5000+ gépem,feltenném rá a win 7-est csak az a gond hogy 1 giga ram van benne, van egy toshiba 8 gigás usb stickem,az a kérdés hogy lassú lesz tőle a gép ha ramként használom?(gondolom mert hogy lassabban kezel a gép egy külső usb -t mint egy ramot).2014. máj. 7. 08:45
1/6 menta34 válasza:
Readyboost-ra költeni nem szabad, de ha van felesleges gyors pendrive-od akkor valamicskét használ. Viszont sokkal többet ér majd a feltelepített rendszert hangolni, kikapcsolni az animációkat és leállítani a szükségtelen szolgáltatásokat.
(az a megfogalmazás hibás, hogy "ramként" használod, mert a winyót helyettesíti az apró file-oknál, nem a ramot)
2/6 anonim válasza:
A Readyboost-al azt éred el, hogy a vinyó helyett a pendriveot fogja swappolni. Ez halkabb, de lassabb megoldás. Vegyél ramot.
3/6 anonim válasza:
A leggyorsabb - és éppen ezért nagyon drága- pendrive sem ér semmit írási-olvasási sebesség tekintetében azért, hogy RAM-ként használd. Az életedet el fogod unni ha így használod olyan lassú lesz...
4/6 anonim válasza:
A géped xp-vel lesz a leggyorsabb.
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő- feltenném az xp-t csak a microsoft kinyírta sajna,veszek még ramot bele inkább, köszönöm az összes választ.
2014. máj. 7. 09:40
6/6 anonim válasza:
#4 vagyok, én xp-t használok (1 gb ram, p4 2,6 ghz), próbáltam a win7-et, de lassú volt és az aero se működött. Szóval ha bővítesz ramot, azt szeretni fogja a win7, de az xp támogatás után is ugyanúgy használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!