Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szeretnék segítséget kérni?!?!...

V.alex kérdése:

Szeretnék segítséget kérni?!?! Fel tettem a windows 7 64-bites rendszert és a gépemen nem akar hang lenni. Kicsit bosszantó Itt a gépem neve MEdion Cor2 duo e 6300 ez az alaplapnak a neve: ms-6318 akármilyen drivert szedtem le nncs hang :/

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 10:38
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Hát ez alapján semmit nem találok erről az alaplapról (Csak hogy valami régi Pentium 3 -as alaplap, ami meg kizárt, ha Core 2 Duo van benne.)

Rakj fel egy AIDA64 -et azzal megtudod nézni a hangkártyád pontos típusát, és google -el rá tudsz keresni a driverre.

Legrosszabb esetben 2-3 ezer forint környékén tudsz PCI -os Windows 7 kompatibilis hangkártyát venni.

2014. máj. 7. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
MSI MS-6318 VER:2 ez lehet az alaplap szerintem inkább.
2014. máj. 7. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
bár az érdekes mert ebben core 2 duo proci nem is megy.....valamit benéztél
2014. máj. 7. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

ezt próbáld meg minden igaz jó lesz.

MSI MS-7318 lehet a valós alaplap típus csak ezt találtam a gépház és a proci alapján ami gyárilag össze állított gép.

2014. máj. 7. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!