Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik játék a...

Szerintetek melyik játék a jobb. Amiben a logika az első vagy ami csak az IQ-t öli?

Figyelt kérdés
Készítettem egy logikai játékot, és azt hittem szeretni fogják a gyerekek, illetve a szülők is megengedik mert semmi durva nincs benne, de nagyon pofára estem. Nektek mi a véleményetek erről? Ma már tényleg mindenki csak az IQ-t öli a káromkodással teli, IQ ölő játékokban? Ti milyen játékot szeretnétek?

#játék #programozás #logika #iq ölő játék
2014. máj. 11. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Látod -sajnos- mi a tendencia... nem csak játékokban, mindenhol: butulás.

Én is IQ++ párti vagyok, szeretem a logikai játékokat. A 2048-al is sokat játszottam, amíg rá nem untam. :D Most néha a Threes-el játszom ha unatkozom. Kíváncsi lennék a játékodra. :)

2014. máj. 11. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy a "bukás" mögött biztosan ez áll? Széles körben ismert a játékod? Elég egyszerű kezelni, igényesen néz ki?

Szerintem a Bejeweled, a 2048, vagy mobilokon például az Angry Birds széria és Cut the Rope sikere nem azt bizonyítja, hogy csak "gyakós" játékra van igény.

2014. máj. 11. 11:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok. Még iskolába járok, és csak az osztálytársaim látták a játékom, és annyit mondtak hogy: "Mi a szar ez most játék?"
2014. máj. 11. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Esetleg magadban keresd a hibát, a logikai játékok is elég népszerűek tudnak lenni, attól még az agyatlan mészárlós játékoknak is van helye. :)

Ha megmutatod az alkotásodat nekünk is, akkor garantáltan tudunk adni közvetlen visszajelzést neked arról, hogy hogy sikerült. :)

2014. máj. 11. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!