Szerintetek melyik játék a jobb. Amiben a logika az első vagy ami csak az IQ-t öli?
Látod -sajnos- mi a tendencia... nem csak játékokban, mindenhol: butulás.
Én is IQ++ párti vagyok, szeretem a logikai játékokat. A 2048-al is sokat játszottam, amíg rá nem untam. :D Most néha a Threes-el játszom ha unatkozom. Kíváncsi lennék a játékodra. :)
Miért gondolod, hogy a "bukás" mögött biztosan ez áll? Széles körben ismert a játékod? Elég egyszerű kezelni, igényesen néz ki?
Szerintem a Bejeweled, a 2048, vagy mobilokon például az Angry Birds széria és Cut the Rope sikere nem azt bizonyítja, hogy csak "gyakós" játékra van igény.
Esetleg magadban keresd a hibát, a logikai játékok is elég népszerűek tudnak lenni, attól még az agyatlan mészárlós játékoknak is van helye. :)
Ha megmutatod az alkotásodat nekünk is, akkor garantáltan tudunk adni közvetlen visszajelzést neked arról, hogy hogy sikerült. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!